Välkommen till

Spaldingsgatan 3

Spaldingsgatan 3
1:a Johanneberg

Välplanerad etta med härlig balkong i hjärtat av Johanneberg

Högt upp i huset med fritt och insynsskyddat läge finner ni denna välplanerade och ljusa etta med bra förvaringsmöjligheter, funkischarm och härlig balkong. Lägenheten är till största del renoverad 2018 och i mycket gott skick. Spaldingsgatan är lugnt belägen med gångavstånd till såväl Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola som stadens puls med bra utbud av restauranger, affärer och allt man kan behöva. Närhet till fina grönområden och bra kommunikationer med buss.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad mattlackad trestavsparkett i ek från Kährs och vitmålade väggar vilket ger en bra bas.

Ljust och luftigt allrum som är lättmöblerat med plats för både soffa, säng och tv-möbel/skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober. Tidstypiska detaljer som vackra fönsternischer i sten samt klassiska gjutjärnselement bidrar med charm. Från allrummet nås balkongen som har ett högt och fritt läge mot öster.

Yteffektivt kök med stort ljusinsläpp och öppet samband med allrummet. Köket renoverades 2018 med köksinredning i grått från Ikea samt bänkskiva och stänkskydd i ljus laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, frånluftsfläkt, inbyggnadsmikro samt integrerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Ikea och installerades 2018. Det är även förberett för att installera diskmaskin. I köket ryms en matplats för två till tre personer.

Rymligt badrum med rostrosa våtrumsmatta och helkaklade väggar i vitt med rosa inslag. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt badkar. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta