Välkommen till

Sergelsgatan 1B

2:a Lunden

Smakfullt renoverad tvåa med balkong i väster

Välkommen till populära Sergelsgatan! Nu presenteras en välplanerad tvårummare belägen med högt och fritt läge på våning tre av fyra. Här fås förutom en solig balkong ett renoverat kök med diskmaskin, helkaklat badrum med en tvättmaskin installerad, charmiga dubbeldörrar och genomgående fina brädgolv. Mycket stabil BRF med låg belåning om endast 436 kr i lån/kvm!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. Här finns det gott om plats för ytterkläderna i klädkammaren som ni finner lite längre in i hallen. Väggarna är målade i vitt och golvet täcks av ett ljust plankgolv i original.

Vardagsrummet som nås från hallen får fint ljusinsläpp tack vare fönsterpartiet i västerläge. Här fås plats med soffgrupp med tillhörande möblering samt matsalsbord om så önskas. Väggarna är här målade i en behaglig grå ton där man också passat på att måla in en platsbyggd hylla som inte bara är oerhört snygg utan även praktisk då den sväljer både en tv och erbjuder en hel del förvaring. Golvet täcks av ett parkettgolv i original lagt i holländsk läggning.

Sovrummet nås från vardagsrummet genom ett par fina skjutdörrar som inte tar upp onödig plats. Här är väggarna målade i samma grå ton som i vardagsrummet, de täcks också av fina lister som ger en extra lyxig känsla. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaring fås bakom två skjutdörrar. Även här ligger ett ljust behandlat plankgolv. Från sovrummet finner ni bostadens mysiga balkong i ett där du kan njuta av solen från eftermiddagen tills dess att den går ned.

Nyrenoverat kök i fina färg- och materialval. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter i skåpsluckorna som går enda upp till tak. Utrustningen består av kombinerad spishäll med ugn, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl med frys. Det finns även gott om förvaring i det charmiga bevarade skafferiet. Väggarna är vitmålade varav en av väggarna täcks av en fin pärlspont, även här är det fina plankgolvet framtaget.

Bostadens helkaklade badrum finner ni direkt till höger i hallen. Väggarna är kaklade i vitt och på golv ligger det vitt klinker. Utrustningen består av WC, toppmatad tvättmaskin, handfat med kommod och spegelskåp samt dusch.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta