Välkommen till

Cosselsgatan 3B

Cosselsgatan 3B
2:a Johanneberg

Välplanerad tvåa med stor potential & söderbalkong mot grönskan

Välkomna till en charmig och välplanerad bostad med bevarade originaldetaljer och fantastiskt ljusinsläpp i samtliga rum från två väderstreck. Här har ni möjligheten att sätta er egen prägel på detta hem med stor potential. Rymligt och inbjudande vardagsrum där flera möbleringsalternativ ges och direkt utgång till balkongen i söderläge. Här erbjuds även ett stort kök med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum samt en klädkammare med fönster som även kan inredas som sovrum eller kontor. Riktigt fin bostadsrättsförening med solceller på taken, god ekonomi och låg belåning. Bredband ingår i avgiften!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i hallen som erbjuder plats för avhängning av ytterkläder. Väggarna är vita och golvet kläs av originalparkett. Till höger in i hallen finner ni en generös klädkammare som med enkelhet går att inreda som barnrum eller kontor. Klädkammaren har väggar som kläs i en mönstrad tapet och brädgolv.

Vidare finner ni det rymliga och härliga vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp och utgång till balkongen i söderläge som erbjuder många soltimmar och utsikt mot de gröna omgivningarna. Vardagsrummets storlek gör att flera möbleringsalternativ ges med såväl soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Väggarna är ljusa och golvet kläs av vacker fiskbensparkett i original vilket skapar en enhetlig bas att inreda efter.

Köket har köksinredning i original med beige luckor och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av hällspis och fläkt. Golvet kläs av en plastmatta och väggarna är vitmålade tillsammans med en ljus mönstrad tapet. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Bostadens sovrum är vältilltaget och har plats för dubbelsäng, sidobord samt ett skrivbord. Förvaring ges i två platsbyggda garderober. Ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster släpper in ett härligt ljus.

Helkaklat badrum med sandfärgat klinkergolv och vitt kakel på väggarna med en sandfärgad bård. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt badkar.

Varmt välkomna till ett boende i en attraktiv stadsdel för er som vill bo i lugna kvarter med grönskan runtomkring men som samtidigt önskar bekväma avstånd till hela stadens utbud av restauranger, nöjen, kultur och shopping. Närhet till Chalmers, Sahlgrenska och Korsvägen, lagom promenadavstånd till Safjällets naturreservat för rekreation och motion och bra kommunikationer med buss 18, 19 och 52 som tar er enkelt till såväl Linnestaden som till Avenyn.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta