Välkommen till

Myggan Ericsons Gata 12

Myggan Ericsons Gata 12
1,5:a Örgryte Torp

Etagelägenhet med entrésolplan, söderbalkong & extremt låg avgift

Välkomna till en modern etagelägenhet med entrésolplan som erbjuder en ovanligt hög takhöjd öppet mot nock. Höga fönsterpartier från golv till tak suddar ut gränserna mellan ute och inne och takfönstren går att öppna/stänga och mörklägga med trådlös fjärrkontroll. Entréplan erbjuder sociala ytor i öppen planlösning och utgång till en stor balkong i söderläge med naturskön utsikt mot innergården medan entrésolplanet erbjuder sovloft med garderobsförvaring. Lägenheten har en extra låg avgift och boendekostnad tack vare att man valde en högre insats vid upplåtelsen. Välskött förening med låga driftkostnader och här bor ni med optimalt läge i direkt närhet till grönskande Delsjöområdet samtidigt som det även är nära till stadens puls.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två garderober som sträcker sig från golv till tak. Lägenheten har genomgående parkettgolv med underliggande vattenburen golvvärme och väggar målade i kritvitt.

Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in fritt från stora fönsterpartier. De stora fönsterpartierna sträcker sig från golv till tak och ger ett exklusivt intryck i kombination med den generösa takhöjden som är drygt 4 meter till högsta punkten. Härifrån nås lägenhetens rymliga balkong i söderläge som ni kan möblera med loungegrupp. Sällskapsytorna kan möbleras med en soffgrupp samt ett matsalsbord för stora middagssällskap.

Modernt kök med köksinredning från Marbodal, bänkytor i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Köket erbjuder både bra arbetsytor och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, frånluftsfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Generöst tilltaget badrum som har ljusgrå klinkergolv med underliggande golvvärme och kaklade väggar med kritvita matta kakelplattor. Inredningen består av vägghängd wc, vit handfatskommod, spegel, handdukstork samt duschhörna med glasvägg. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens med ovanliggande bänkskiva och överskåp.

ENTRÉSOLPLAN

En trappa upp från vardagsrummet når ni entrésolplanet som utgörs av ett sovloft med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Ljusinsläpp från takfönster som går att öppna/stänga och mörklägga med trådlös fjärrkontroll.

OMRÅDET

Området kring Örgryte Torp har otroligt mycket att erbjuda. Bakom bostadsområdet ligger natursköna området Stora Torp med anor från Gustav Wasas tid. Här kan man hämta kraft ur den vackra och grönskande miljön med en skogspromenad. I närheten ligger Skatås friluftsområde, Vollybollplan, GLTK, Nordic Wellness, Delsjö Golfklubb och badplatserna vid Delsjön. Vintertid finns även en egen skidanläggning att njuta av. Bra kommunikationer in till stan erbjuds via femmans spårvagn som tar dig in till Avenyn på ca 10 minuter. Det finns dessutom fina gång- och cykelvägar hela vägen in till centrum. Focushuset vid Liseberg har all service man kan tänkas behöva såsom apotek, systembolag, frisör samt en av Göteborgs mest välsorterade matbutiker. På motsatt sida Delsjövägen ligger Bö centrum och i närheten ligger Ekmanskas vårdcentral. Trots att området är grönskande och rofyllt tar man sig snabbt ut på de stora lederna med bil.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta