Välkommen till

Batterigatan 7A

Batterigatan 7A
2:a Gamlestaden

Gaveltvåa med balkong i skönt läge

Välkomna till Gamlestaden och denna ljusa gaveltvåa. Här erbjuds ett hem i välmående skick och smarta planerade kvadratmeter med sociala ytor. Ljust vardagsrum med utgång till bostadens mysiga balkong i solsäkert läge med trall och loungehörna. Värmegolv i badrum, säkerhetsdörr och stora förvaringsmöjligheter. Detta är några av de flera fördelarna med detta vackra hem.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Patricia
assisterande mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Patricia
assisterande mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vi välkomnas in i den stora hallen med plats för avhängning i den öppna garderoben. Från hallen når ni bostadens alla rum. På golvet ligger mörkgrå klinker och väggarna är målade i vitt.

Ett par steg in i bostaden når ni vardagsrummet som är stort och rymligt. Här finns plats för soffhörna med tillhörande soffbord samt utrymme för skrivbord med tillbehör. Intill vardagsrummet och entrén finner ni matsalshörnan som ger plats för matsalsbord eller annan kreativ funktion. Under 2021 har den nuvarande ägaren lagt nytt golv som binder samman vardagsrum med matsalshörnan. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong i härligt läge för sol från förmiddag till kväll. Här kan ni avnjuta soliga sommardagar i den trevliga loungehörnan.

Bostadens sovrum är rofyllt och det finns bra med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Stor garderob framför sängen med mycket förvaringsmöjligheter. Det finns ytterligare med plats för skrivbordshörna alternativt sminkhörna i sovrummet. Golvet kläs av vacker vitlaserad brädgolv och väggarna är vitmålade.

Köket är kvadratsmart och har plats med ett frukostbord för tre personer. Bra med förvaring bakom de bruna skåpsluckorna som tillsammans med svart kakel ger en snygg inramning. Köksinredningen består av kyl, frys, spishäll som är bytt från 2022, varmluftsugn och fläkt. Två fönster som bidrar med härliga ljusinsläpp. Golvet kläs likaså här med vackert vitlaserad brädgolv och väggarna är målade i vitt.

Badrummet är fräscht och ny inredning införskaffades 2022. Samma år har det dragits ny el och genomförts förbättringsåtgärder av VVS. Golvet kläs av granit klinker med golvvärme undertill och väggarna går i vitt kakel med svart bård. Utrustningen består av duschhörna, wc, handfat med förvaring undertill och spegel. Det finns färdiga rör och eluttag dragna för tvättmaskin för den som önskar detta.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Gamlestaden
Historiska vingslag, gröna oaser och staden om hörnet
Gamlestadens historia är, som namnet vittnar om, att det var här den ursprungliga stadens hjärta låg. Detta bidrar till att stadsdelen har en spännande historia och kulturhistoriskt intressanta kvarter. Majoriteten av bostäderna i området är flerbostadshus, de flesta av dem byggda mellan 1910- och 1960-talen. Sedan dess har många förändringar skett och idag är Gamlestaden en spännande mix av dåtid, nutid och framtid.

Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden med fantastiska framtidsmöjligheter. Här planeras för en modern, tät och dynamisk blandstad med nytt handelscentrum och en knutpunkt som binder ihop staden.

Området ligger beläget vid Säveån, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Kommunikationerna är mycket goda och det finns även gott om promenad- och cykelvägar. Gamlestaden har ett bra utbud av vardaglig service, restauranger, skolor samt träningsställen. Samtidigt är det inte långt till underbar natur med härliga strövområden och en aktiv fritid. Ett av de större grönområdena är Fjällbo och i dessa lummiga skogar finns flera naturstigar och motionsslingor. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin badsjö med klippstränder. Gröna oaser finner man även i områdets parker och prunkande innergårdar.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Gamlestaden. Här finns flera skolor och ett rikt föreningsliv med verksamheter inom kultur, idrott och friluftsliv. I intilliggande Kviberg finns Sveriges största beachvolleyhall och nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena.

Gamlestaden inbjuder till ett bekvämt boende för den moderna människan i genuin Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta