Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Ebbe Lieberathsgatan 16C
2:a Södra centrum

Perfekt planlösning & solig söderbalkong

Modern och perfekt planerad tvåa med öppen planlösning och balkong i soligaste söderläge! Marbodalkök med miljöklassade vitvaror från Bosch och Siemens samt modernt badrum med kombimaskin. Genomgående hög standard och tidlösa materialval sätter grunden och skapar bra förutsättningar för att trivas. Här bor ni lyxigt bekvämt i en populär förening med tvättstuga, garage och gratis medlemskap i bilpool samt uppvärmt förråd. Föreningen erbjuder även en stor gemensam takterrass med pentry och något så unikt som en storbilds utomhus-TV.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Man välkomnas in i en möblerbar hall med plats för fri avhängning och längre in i bostaden finns en funktionsvägg med fyra garderober samt ett städskåp. I entrén ligger praktiskt klinkergolv som sedan övergår i vitlaserad askparkett och väggarna är målade i tidlöst vitt.

Vidare möts man av kök och vardagsrum i öppen planlösningen som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. De generösa ytorna ger möjlighet till olika möbleringsalternativ med soffa och matsalsbord. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor samt utgång till lägenhetens balkong i perfekt söderläge.

Köket har köksinredning från Marbodal med bänkskiva och stänkskydd i laminat. Miljöklassade vitvaror från Bosch och Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och bra förvaring finns i två inbyggda garderober. Ett fönster förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel och duschhörna med vikdörrar i glas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare som underlättar i vardagen. I taket sitter infällda spotlights.

Huset har ett perfekt läge nära både grönområden som Safjället och Delsjön samt all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga restauranger finns på kort avstånd. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 er till Korsvägen på endast fem minuter. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta