Välkommen till

Kaggeledsgatan 40B

2:a Munkebäck

Genomgångstvåa med stor söderbalkong

Med bekvämt läge en trappa upp i huset finner ni denna härliga tvåa med optimal planlösning, genomgående ljusflöde och stor balkong i soligt söderläge. Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen, välplanerat och mysigt kök, rofyllt sovrum, bra förvaring samt ett nyrenoverat badrum med behaglig golvvärme. Som ett extra plus finns det bastu en trappa ner från lägenheten. Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter via en inbyggd garderob samt en klädkammare. Hallen är bostadens nav och binder samman alla rum. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrummet är en utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Här finns utrymme för olika möbleringslaternativ som inkluderar soffa, bord, tv-möbel och ett matbord för minst sex gäster om så önskas. Golvet kläs av parkett i holländskt mönster och väggarna är tapetserade i vitt tillsammans med en grå fondtapet. Ljusinsläpp från ett stort fönsterparti samt utgång till en solig balkong i söderläge.

Köket har fint ljusinsläpp från ett stort fönster och är genomtänkt utformat med goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Köksinredning i ljus träfanér kombineras med bänkytor i grå laminat och stänkskydd i ljusgrått kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Köket har mörkgrått linoleumgolv i klinkerimitation och väggarna har ljus tapet.

Det rofyllda sovrummet har fint ljusinsläpp och är en utmärkt plats för avkoppling. Här kan man inreda med dubbelsäng och sängbord. För förvaringen står en praktisk skjutdörrsgarderob. Fint brädgolv och ljusa tapetserade väggar med en målad fondvägg i mörkgrönt.

Renoverat badrum från 2020 med kakel och klinker i grått. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp samt en duschhörna med vikbara glasdörrar. Här finns även vardagslyx som golvvärme. Ett mindre fönster ger ett härligt ljus och vädringsmöjlighet.

I Munkebäck bor ni i lugna och trivsamma omgivningar och det mesta man kan önska finns i närheten. I Delsjöns naturreservat har ni tillgång till fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Det är gångavstånd till Munkebäckstorget och dess utbud med bland annat matbutik, apotek, grönsakshandlare och bank samt till Munkebäcksmotet med ICA Kvantum, fiskbil, systembolag och gym. Mysiga kvarterskrogar som exempelvis Lilla Rancho och hippa restauranger som Vinarium lockar många besökare. Populära Sannegårdens pizzeria ligger precis runt knuten. Bra kommunikationer med cykelvägar och närhet till både stombuss och spårvagnshållplats. Dessutom bor man nära leden om man ska åka med bil.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Munkebäck


Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta