Välkommen till

Beryllgatan 59

Beryllgatan 59
3:a Tynnered

Välplanerad trea med balkong i fritt sydvästläge

Med bästa läget i en populär bostadsrättsförening med närhet till hav, natur och stad finner ni denna väldisponerade genomgångstrea. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum, ett ljust kök med goda arbetsytor och direkt utgång till bostadens härliga balkong med en grönskande utsikt, två väl tilltagna sovrum samt ett fint helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående rymliga ytor, goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Området runt omkring erbjuder alla bekvämligheter så som goda kommunikationer, livsmedelsbutik, gym och förskola. Ett extra plus är att parkering ingår i avgiften. Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig, möblerbar hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter via garderober. Ljust tapetserade väggar och plastmatta.

Bostadens vardagsrum är väl tilltaget med härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med rofylld utsikt mot skogsparti och kolonilottsområde. Här kan man inreda med flera olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa och matsalsbord. Vardagsrummet nås från både köket och hallen vilket skapar en social planlösning och en härlig rymd. På golvet ligger originalekparkett i ett holländskt mönster och väggarna är ljusa.

Trivsamt och ljust kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Stilren färgsättning med köksinredning i vitt, ljust kaklat stänkskydd och bänkskiva i rostfritt stål med dubbelho. Den maskinella utrustningen utgörs av ugn med spishäll från Upo, köksfläkt från Futurum samt kyl och frys i fullhöjd. Golvet kläs av plastmatta och väggarna är ljust tapetserade. Invid det generösa fönsterpartiet ryms en matplats. Härifrån nås även bostadens skyddade balkong som har ett eftertraktat sydvästläge med sol från lunch till eftermiddagen. Här kan ni njuta av en fantastiks utsikt över det grönskande kolonilottsområdet som under högsäsong nästintill utgör en slottsträdgård.

Bostaden erbjuder två sovrum som båda är generöst utformade och lugnt belägna utan insyn. Det större sovrummet nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng tillsammans med övrig möblering samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Golvet kläs av mörkt laminatgolv och väggarna har ljus tapet. Ett stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Bostadens andra sovrum nås via hallen. Här finns också gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Väggarna har en ljus tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Stort badrum med extra rum för förvaring. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2010/2012 och har klinkergolv i beige med helkaklade väggar i nougat. Inredningen består av wc, generös handfatskommod, spegel, handdukstork, duschhörna med rundade vikväggar i glass samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare som byttes i år. Ett fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta