Välkommen till

Kopparslagaregatan 15 G

Kopparslagaregatan 15 G
2:a Johanneberg

Unik tvåa med privat terrass i söderläge

Välkommen till Johannebergs villastad och denna underbara gaveltvåa med en privat och insynsskyddad södervänd terrass med gott om plats för middagar med vänner och familj. Här finns möjligheten att odla sina egna grönsaker och örter precis utanför dörren. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt som bryts av med gedigna trädetaljer som ger ett unikt intryck. Tidlöst kök med vitvaror med dekorfolie i kopparfärg vilket harmonierar väl med trädetaljerna. Öppna sällskapsytor med plats för soffa och matplats för större sällskap. Stort sovrum med bra förvaring samt ett stilrent badrum som har badkar, dusch och tvättmaskin.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av ljusgrå klinkergolv och väggarna är vitmålade.

Köket har köksinredning i vitt med mörkbruna läderhandtag, ljusa bänkytor och stänkskydd i vitt kakel. Vitvarorna har dekorfolie i en snygg kopparton vilket ger ett unikt uttryck. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys. I köket har man skapat en köksö med två byråer som grund vilket ger gott om förvaring. Fint ljusinsläpp och härlig grönska utanför fönstret.

Mellan köket och vardagsrummet är det en stor öppning som delvis ramas in av gedigna träbalkar. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier.

Sovrummet avgränsas från sällskapsytorna av en snygg skjutdörr i massivt trä som blir en fin inredningsdetalj. Underbart ljust sovrum som får ljusinsläpp från två dubbelfönster. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng, skrivbord och byrå. Öppen förvaringslösning som ramas in av fina träbalkar. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Stort badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, handukstork, duschhörna med rundande vikdörrar i klarglas, badkar och tvättmaskin. Ett litet fönster bidrar med vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta