Välkommen till

Wijkandersplatsen 1

Wijkandersplatsen 1
2:a Nedre Johanneberg

Karaktäristisk vindstvåa belägen i lågt belånad bostadsrättsförening

En ljuvlig genomgångsbostad i både vackra och attraktiva Nedre Johanneberg. Inte nog med att läget högst upp i huset bidrar med oslagbar utsikt, här trivs ni i en bostad med ljuvligt ljusinsläpp och påtaglig rymd. Bostaden erbjuder härliga öppna sällskapsytor och en optimalt planerad genomgående planlösning. Föreningens ovanligt låga skuldbörda borgar för nästan obefintligt risktagande för hushållet! Runt knuten finns allt man kan önska i form av butiker, restauranger & trevliga promenadstråk. I Nedre Johanneberg kan ni bo med närhet till grönområden och på bekvämt promenadavstånd kan ni njuta av stadskärnans puls, Götaplatsen och Näckrosdammen. Närheten till både Chalmers och Handels gör boendet extra bekvämt för den som studerar.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

I Nedre Johanneberg med vackra 20- och 30-tals fastigheter i charmerande rött tegel finner ni denna förtjusande vindsvåning med genomgående planlösing. Ett utmärkt läge med blomstrande omgivningar såsom Näckrosdammen samt Johannebergsparken inom kort promenadavstånd.

Ni möts av en stilig, välkomnande entré med en generöst tilltagen, mycket vacker stentrappa leder er upp till bostaden, lägenheten kan också nås bekvämt via bostadshusets hiss.

Hall med bra med avhängningsmöjligheter tack vare praktisk skjutdörrsgarderob rakt fram. Här är väggarna vita med klinkers på golv i alla rum förutom i sovrummet som har en vacker ekparkett.

Vardagsrummet upplevs mycket luftigt med släta väggar i en vacker vit nyans. Här ryms utan problem både soffa samt tillhörande soffmöbler och det optimala läget högst upp i huset göra att denna bostad fullkomligt badar i ljus.

Direkt till höger från hallen nås köket som är utrustat med tidslösa köksluckor i vitt. Bänkskivan i erbjuder gott om arbetsytor och ovan bänkskivan finns flertalet överskåp som skapar ytterligare förvaringsmöjligheter. Köket upplevs mycket luftigt och rymmer utan problem matplats för 4 personer. Här finns allt som kan tänkas önskas såsom inbyggd diskmaskin, ugn och inbyggnadshäll samt kyl/frys. Från matplatsen har man dessutom en oslagbar utsikt över Johannebergs vackra takåsar.

Sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och en arbetshörna om så önskas. Golvet pryds av en vacker ekparkett och väggarna är vita.

Badrummet är smakfullt helkaklat i vitt och på golvet ligger vit klinker. Kontrasterande detaljer i form av handfatskommod och duschväggar i glas. Utöver det finns här handdukstork och praktisk förvaring på glashyllor.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nedre Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta