Välkommen till

Övre Buråsliden 9B

2:a Johanneberg

Kvadratsmart tvåa i mysigt villakvarter

I Johannebergs mysiga villakvarter finner ni denna kvadratsmarta tvåa med perfekt planlösning och attraktivt läge. Lägenheten ligger näst högst upp i huset och har ett genomgående ljusflöde med fönster som vetter mot öst och väst. Här erbjuds man ett lättmöblerat vardagsrum, fint renoverat kök, rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Genomgående ljus färgsättning och klassisk ekparkett vilket ger ett enhetligt intryck.

I Johanneberg bor man med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Inom kort gångavstånd ligger universitet, högskolor, välkända restauranger, nöjesliv, shopping och kultur. Det finns även goda kommunikationer med buss samt både buss och spårvagn nere vid knutpunkten Korsvägen. Fina grönområden vid Näckrosdammen och Carlanderska parken samt möjlighet till träning vid bland annat Mossens idrottsplats, Fysiken och Fitness24Seven.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Lättmöblerat vardagsrum som kan inredas med soffa och matsalsbord. Ett stort fönster i västerläge bidrar med ljusinsläpp. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i en sandfärgad ton.

Nyrenoverat kök som har vit köksinredning med svarta beslag tillsammans med bänkyta i ek och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro samt integrerad kyl med frys. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt. I köket ryms en matplats för två personer och ett fönster i österläge bidrar med fint ljusinsläpp.

Ljust sovrum med insynsskyddat läge och även här vetter fönstret mot öster. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt byrå. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med en grå bård. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt duschhörna med skjutdörrar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta