Välkommen till

Bäckegatan 26B

Bäckegatan 26B
6:a Gamla Masthugget

Fantastiskt fin etagelägenhet med radhuskänsla

Högst upp i ett charmigt landshövdingehus finner ni denna generösa etagelägenhet om 113,5 kvm som erbjuder stora sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt fyra till fem sovrum. Härligt genomgångsläge med stora spröjsade fönster i både öst och väst samt balkong mot den grönskande innergården som är en skyddad oas. Lägenheten har genomgående fina materialval som är valda med omsorg. Perfekt hem för barnfamiljen med både små och stora barn!

Som boende i Brf Betel får man dessutom hyra ut sin lägenhet under 3 veckor per kalenderår!

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en entré som leder en vidare in i bostaden. Golvet i entrén kläs av mönstrad klinker och vitmålade väggar. Från entrén nås en inre möblerbar hall med vitbetsat trägolv och vitmålade väggar. Härifrån nås en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Underbart generösa och inbjudande sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från charmigt spröjsade fönster. Här kan man inreda med stor soffgrupp, matsalsbord och övrig inredning. Genomgående vitbetsade trägolv och väggarna är målade i vitt.

Köket erbjuder plats för både matlagning och umgänge tack vare den sociala planlösningen. Vit köksinredning i lantlig stil med läderhandtag kombineras med svarta bänkytor och ljust duvblått kakel. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Lägenhetens största sovrum är beläget på entréplan och har finns gott om plats för en stor dubbelsäng, arbetshörna samt en hel garderobsvägg om man önskar. Lugnt gårdsläge med rogivande grönska utanför fönstret. Vitbetsat trägolv och målade väggar i vitt.

På entréplan finns även ett mindre rum som passar perfekt som både arbetsrum och sovrum. Vitbetsat trägolv och målade väggar i vitt. Även här vetter fönstret mot den lugna och grönskande gårdssidan.

Badrummet har våtrumsmatta och kaklade väggar i vitt med grå bård. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt badkar.

VINDSPLAN

Via en trappa med ett stort takfönster leds man vidare upp till vindsplanet. Vindsplanet utgörs till största del av ett stort allrum som erbjuder flera valmöjligheter för inredningen. Genomgående ljusflöde från två väderstreck och pardörrar i glas ut till balkongen som har högt läge mot den grönskande gårdssidan. Allrummet har vitbetsade trägolv och vitmålade väggar. I dagsläget har vindsplanet två sovrum med det kan lätt skapas ett tredje om man önskar.

De båda sovrummen är likadant utformade med charmiga snedtak och takkupor med spröjsade fönster. Rummen är rymliga och kan inredas med både säng och skrivbord. Vitbetsade trägolv och målade väggar i vitt.

På vindsplan finns även en gästtoalett som har mosaikgolv och vit tapet. Inredningen består av wc, kommod med skålformat handfat samt spegel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Gamla Masthugget


Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta