Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 6

Frida Hjertbergs Gata 6
3:a Johanneberg

Högt upp i huset med två balkonger

Högt upp i huset, på våning 5 av 9, finner ni denna moderna välgenomtänkta trea med stilrena materialval, miljörätt kvalitét och två balkonger i olika väderstreck. Tidlöst kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror från Siemens, två rymliga sovrum varav det ena har en walk-in-closet, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med inredning från Vedum och egen tvättutrustning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus!.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning. Vidare in i lägenheten finns en inre hall som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående askparkett och nymålade väggar i ljusa toner.

Ljusa sällskapsytor i öppen planlösning med ljusinsläpp från flera fönsterpartier och utgång till lägenhetens härliga balkong. Balkongen ligger i sydostläge och har öppningsbar inglasning samt en fantastisk vidsträckt utsikt. Vardagsrummet kan inredas med soffa och övrigt möblemang.

Köket har stilrena materialval med köksinredning i vitt från Marbodal med nya handtag, bänkskiva i grått och stående marmorskivor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för större sällskap och ett generöst fönsterparti bjuder på vidsträckt utsikt.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en nyrenoverad rymlig walk-in-closet. Fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens andra balkong som vetter mot gården.

Det mindre sovrummet kan inredas med säng och arbetshörna. Detta rum passar även perfekt som gästrum eller kontor. Ljusinsläpp från ett fönster som vetter mot gården.

Välplanerat badrum med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt blankt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med rundade vikdörrar i glas samt både handdusch och taksil. Badrummet har även en tvättavdelning med förvaring, arbetsyta samt tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Välkommen på visning och välkommen hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta