Välkommen till

Åke Falcks Gata 5

3:a Örgryte

Fantastisk trea med högt i tak, exklusiva materialval & väldigt låg avgift

Välkomna till omtyckta Örgryte och denna ljuvliga bostad som har en social planlösning som bjuder in till umgänge med vänner och familj, sobert kök med högkvalitativa vitvaror samt två balkonger i två väderstreck. Här erbjuds ni även generösa förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med praktisk tvättavdelning. Den generösa takhöjden i samspel med de stora fönsterpartierna skapar ett vackert ljusflöde och rymd genom hela bostaden. Genomgående golvvärme i samtliga rum för extra komfort. Ett stort plus är att lägenheten har väldigt låg avgift då man inte har någon kapitaldel, därmed påverkas man inte heller av avgiftshöjningar då de oftast görs på kapitaldelen av avgiften!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus hall med mycket rymd och här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i två skilda inbyggda garderober med skjutdörrar som sträcker sig från golv till tak. Här finns gott om plats för en hallmöbel samt avhängning av ytterkläder. Väggarna är genomgående målade i vitt och golvet kläs av vacker vitpigmenterad ekparkett vilket skapar en enhetlig och stilren bas. Innerdörrarna har olika kulörer vilket blir ett effektfullt inslag.

Vidare in i lägenheten möts man av den öppna och sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök där den generösa takhöjden är slående och ett vackert ljusinsläpp präglar hela bostaden. Sällskapsytorna bjuder in till umgänge med familj och vänner och erbjuder flera möbleringslaternativ där soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang får plats. Från vardagsrumsdelen har ni direkt utgång till en av bostadens två balkonger. Stor och härlig inglasad balkong med trätrall som blir en förlängning av vardagsrummet.

Sobert kök med köksinredning i vitt från Marbodal som har generös förvaring där skåpen sträcker sig upp till tak. En praktisk köksö bidrar till goda arbetsytor för den som tycker om att laga mat och är en naturlig plats att samlas vid. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, integrerad fläkt, inbyggd mikro, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. I köket ryms en matplats för fyra personer. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och härifrån nås bostadens andra balkong.

Master bedroom går att inreda med stor dubbelsäng och tillhörande sidobord samt skrivbord. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och här finns en egen utgång till en av balkongerna. Förvaring finns i form av en inbyggd garderob med skjutdörrar som sträcker sig från golv till tak. Sovrummet nås via både köket och hallen.

Lägenhetens andra rum går att inreda som sovrum, gästrum eller kontor och har gott om plats för säng, skrivbord och avlastningsmöbel. Två platsbyggda garderober bidrar till förvaring. Härligt ljusinsläpp från ett fönsterparti som sträcker sig från golv till tak.

Det helkaklade badrummet är generöst tilltaget och stilrent inrett med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är naturligt uppdelat i två delar där den första delen är utrustad med vägghängd wc, stor spegel med avlastningsnisch i nederkant och handfatskommod. Den inre delen har en praktisk tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsmöjligheter i väggskåp samt en duschhörna med glasdörr. Badrummet erbjuder även golvvärme och handdukstork för extra komfort.

Härifrån har ni underbara Delsjön nära och endast 10 minuter från city kärnan och dess utbud av shopping, restauranger, caféer & evenemang. Ett perfekt läge mellan grönskan och staden att skapa er ett hem att trivas i!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta