Välkommen till

Anders Zornsgatan 21A

Anders Zornsgatan 21A
4:a Örgryte

Superfin gavelfyra med västerbalkong

Näst högst upp i huset finner ni denna underbara fyra med eftertraktat gavelläge som ger vackert ljusflöde från tre väderstreck och balkong i väster. Lägenheten är renoverad med fingertoppskänsla och har fina materialval inspirerade av 40-talet fast i modern tappning. Den till största delen ljusa färgskalan bryts av med mörka detaljer vilket skapar karaktär. Lägenheten har generös takhöjd som bidrar med rymd samt bevarade detaljer som öppen spis, fönsterbrädor i natursten, gjutjärnselement och vackra parkettgolv. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning och förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Genomgående i nästan alla rum kläs golven av vacker parkett i holländsk läggning som är behandlat med Osmos vitpigmenterade hårdvaxolja i nyansen Snövit och väggarna är målade i Jotuns färg Tidlös 1024.

Stort och luftigt vardagsrum i gavelläge med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till en härlig balkong i högt västerläge. Vardagsrummet pryds av en tidstypisk öppen spis med fint formspråk. Här kan man inreda med en generös soffhörna och övrig inredning. Svarta pardörrar med spröjsade glas avskiljer och öppnar upp mellan vardagsrummet och matsalen.

Matsalen erbjuder plats för stora middagssällskap och binder samman sällskapsytorna då man kan blicka in mot både köket och vardagsrummet. Öppningen mellan matsalen och köket avgränsas med en skjutdörr i svart.

Köket är renoverat 2019 med 40-tals inspirerade materialval. Vita släta köksluckor som har tidstypiska beslag kombineras med ljusa bänkytor i det klassiska Bernadotte mönstret Virrvarr med frontlist i trä och stänkskydd i vitt kvadratiskt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, integrerad fläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Golvet är schackrutigt och väggarna är målade i mörkgrått. I köket ryms en mindre matplats. Om man önskar kan man ta ner väggen mot matsalen för att skapa ett större kök med matplats.

Bostadens största sovrum har fint ljusinsläpp och en generös rymd. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i två dubbelgarderober samt två inbyggda garderober.

Lägenhetens andra sovrum är även den generöst utformat med plats för både säng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober. Insynsskyddat läge med fint ljusinsläpp.

Tidlöst renoverat badrum från 2019 med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp, badkar som skärmas av med den delvis kaklad vägg och glasparti. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta