Välkommen till

Doktor Lindhs Gata 3

Doktor Lindhs Gata 3
1:a Guldheden

Väldisponerad lägenhet med låg avgift näst högst upp i huset

I en av Guldhedens lägst belånade bostadsrättsföreningar finner ni denna väldisponerade etta som enkelt går att omvandla till en 1,5a. En bostad med låg avgift perfekt som studentbostad eller som första bostad. Lägenheten erbjuder ett stort allrum med goda sällskapsytor och ett rymligt inbjudande kök. Vidare finner vi en insynsfri inglasad balkong med en magisk utsikt ut över Botaniska. Här bor man i ett lugnt och behagligt område med grönskande omgivningar och med närhet till både Chalmers, Sahlgrenska akademin samt goda kommunikationer med buss och spårvagn på nära håll.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför entrédörren möts ni av en rymlig hall med fri avhängning av ytterkläder och skor samt goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Golv kläs av gråa klinkerplattor och ljusa mönstrade tapeter längst väggarna.

Allrummet tillika bostadens hjärta är lättmöblerat och ljust då dess stora fönsterpartier ger oss ett härligt ljusinsläpp. Det ryms plats för en större soffgrupp, TV-bänk, matplats, dubbelsäng samt övrigt möblemang. Rummet går även att delas av till en rymlig separat sovalkov där dubbelsäng samt skrivbord får plats. Golven kläs av den genomgående ekparketten samt vitmålade väggar.

I anslutning till allrummet finner ni köket. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll från Electrolux, inbyggnadsugn från Electrolux, kolfilterfläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl & frys från Electrolux. Arbetsytan består utav en bänkskiva av laminat samt kakel som stänkskydd. I anslutning till köket nås lägenhetens stora inglasade balkong med dess unika utsikt över omgivningarna samt där det finns plats för både bord och stolar för 4 personer.

Badrummet kläs av plastmatta på golvet samt vitt kakel på väggarna. Inredningen består av WC, handfat med kommod, dusch samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Guldheden
Guldheden är en trivsam stadsdel belägen på Göteborgs södra höjder med en byggnadsstil inspirerad av funktionalismen och folkhemstanken.

Guldheden har två vattentorn. Uppifrån det södra får man en hänförande utsikt över staden samt möjlighet till en fika i kaféet. Det norra rymmer idag studentbostäder. Sahlgrenska sjukhuset sätter prägel på stadsdelen, många är de doktorer och systrar som fått ge namn åt Guldhedens gator.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av butiker, restauranger och nöjesställen. I de egna kvarteren finns dock det mesta man behöver, vid Doktor Fries torg finns bl.a. mataffär, bibliotek, tandläkare och apotek.

Guldheden är en populär stadsdel för studenter och för barnfamiljen finns gott om skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar inom idrott, kultur och friluftsliv som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Träningsställen finns vid Mossens idrottsplats och Landala torg.

Trots Guldhedens täta bebyggelse, upplevs stadsdelen som mycket grön. Bostadshusen är inbäddade i lummig grönska och gårdarna mynnar ofta ut i små grönområden med gång- och cykelvägar. Vid Guldhedstorget på Norra Guldheden ligger Olssons trädgård. Änggårdskolonin, Botaniska trädgården och Slottsskogen är fler gröna oaser i närheten.

Guldheden inbjuder till ett centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta