Välkommen till

Långåkern 39

Långåkern 39
1:a Sävedalen

Ljus etta med vacker utsikt & egen parkering

Med perfekt läge precis i närheten av Vallhamra torg och omgivet av härliga grönområden hittar ni denna yteffektiva etta med vackert kök, rymligt allrum och sovalkov. Insynsskyddat läge näst högst upp i huset och lugna grannar ger en behaglig boendemiljö där man lätt kan trivas. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och vidsträckt utsikt över omgivningarna. Lägenhetens ytskikt och kök renoverades 2019. Välskött HSB-förening med stabil ekonomi. Här bor ni lugnt och skönt men ändå bara en kvart från city.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med gott om plats för fri avhängning samt praktisk förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Golvet kläs av laminat och väggarna är målade i vitt.

Ljust och luftigt allrum med stora fönsterpartier i insynsskyddat läge med fri utsikt. Allrummet är lättmöblerat och kan inredas med soffa, matplats och arbetshörna. Det finns även en mysig sovalkov med plats för en större säng. Golvet kläs av laminat och de vitmålade väggarna bryts av med en fondvägg i råspont som blir ett fint inslag. Sovalkoven har en svart/vit fondtapet.

Från allrummet nås ett yteffektivt kök som är renoverat 2019. Köket har köksinredning från Epoq som kombineras med bänkytor i laminat och stänkskydd i kakel. Vitvarorna är från Electrolux och utgörs av hällspis med ugn, kolfilterfläkt samt kyl med frys. Golvet kläs av klinker och väggarna är målade i vitt. Även här finns ett stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och fin utsikt.

Till sist har vi lägenhetens badrum som nås från hallen. Golvet kläs av våtrumsmatta och väggarna är halvkaklade. Inredningen består av wc, handfat med spegel ovan, skåp samt badkar.

På Långåkern bor ni med bekvämt gångavstånd till Vallhamra torg med ett stort utbud av daglig service - till exempel en ICA-affär, pizzeria, frisör, café och bank. Från torget går Svart Express som tar er in till centrala Göteborg på en kvart samt flera andra busslinjer. För den shoppingsugna finns köpcentret Allum med sitt rika sortiment av affärer och restauranger på nära håll. Lockar lite motion finns både ishall och idrottshall i närheten samt vacker natur för sköna promenader. För avkopplande naturupplevelser rekommenderar vi Delsjöområdet med sin härliga natur och runt knuten finns även sköna friluftsområden och badsjöar som bjuder på svalkande dopp under sköna sommardagar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Sävedalen
Snickarglädje, skogspromenader & staden om hörnet
Välkommen till Sävedalen, ett populärt område med grönskande omgivningar och centralt läge nära både Partille och Göteborgs centrum.

Sävedalens bebyggelse består av en härlig blandning av äldre, välbevarade villor, klassiska radhusområden samt nyuppförda hus och lägenheter i modern design. Alla har de grönskan inpå knuten. Lummiga, uppvuxna trädgårdar och skogspartier omgärdar kvarteren. En del av husen klättrar uppför kullarna och har därifrån en magnifik utsikt mot Fjällbobergen.

Sävedalens köpgata är en levande shoppinggata som löper genom hela dalen. Här finns all tänkbar service med butiker, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikationer mot både Göteborg och Partille. Längs gatan ligger bland annat Sävedalens delikatessfyllda saluhall, Triumfglass mysiga café och Oves välkända gatukök. Varje vår och höst arrangeras även en trevlig marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg som är Sävedalens nya centrum finns också flertalet butiker, en välsorterad mataffär, café, blomsterbutik och mycket mer. Det är inte heller långt till Partille centrum och Allum köpcentrum. Även Östra sjukhuset ligger på bekvämt avstånd.

Rekreationsområden med fina vandringsleder och elbelysta motionsspår finns bland annat i Delsjöns naturreservat, Skatåsområdet och Härlanda Tjärn samt runt Kåsjön. Kåsjöbadet och Humlebadet är två fina badplatser. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer och Vallhamra Idrottsplats erbjuder bland annat fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

Sävedalen inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta