Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 29C

Ebbe Lieberathsgatan 29C
2:a Södra centrum

Nyproducerad kvadratsmart gaveltvåa med stor uteplats i sydvästläge

Välkomna till citynära Södra centrum där industriområden förvandlas till stadskvarter och en del av det är projektet Södertull. Här har man haft det skandinaviska designarvet i fokus med tidlösa och genuina materialval. I denna extremt yteffektiva tvåa är kvadratmetrarna genomtänkt planerade på bästa sätt. Vinkelkök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till uteplatsen, rymligt sovrum, goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober samt badrum med kombimaskin. Här bor du nära allt vardagslivet kan tänkas behöva med mataffärer, caféer, restauranger, träningscenter och småbutiker runt hörnet. Närhet till spårvagnshållplats samt kort cykelavstånd till Korsvägen, Mölndals innerstad och Safjällets naturreservat!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Lägenheten har genomgående vitlaserad 2-stavsparkett i ask och vitmålade väggar.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning med uppskattat gavelläge. Lättmöblerade ytor som kan inredas med soffa och matplats. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till en stor stenlagd uteplats i sydvästläge.

Köket har köksinredning i en åskblå ton med handtagslösa väggskåp och rostfria handtag på bänkskåpen. Ljus laminatbänkskiva i färgen Marfil Cream kombineras med stänkskydd i vitt matt kakel i halvstensförband. Bänkytorna belyses av dimbar LED-belysning. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn kombinerad med mikro, fläkt, integrerad diskmaskin, samt kyl med frys i rostfritt.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar i grått. Ljusinsläpp från ett fönster som vetter mot uteplatsen.

Modernt badrum med grått klinkergolv och vitt matt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod med eluttag, spegelskåp samt duschhörna med vikdörrar i klarglas och ramlist i matt svart aluminium. Här finns även en kombimaskin med bänkyta ovan och väggskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta