Välkommen till

Fabriksgatan 35

Fabriksgatan 35
3:a Gårda Brf Tornhuset

55+ boende med balkong i soligt läge

Nu finns tillfälle för dig mellan 55-75 år att förvärva en väldisponerad trerummare med balkong i trevliga Brf Tornhuset. Ljus bostad med generösa fönsterpartier i två väderstreck, rymligt kök, sällskapsrum som rymmer både matsalsbord och soffgrupp, härlig balkong med grönskande utsikt över föreningens gård och två bra sovrum samt halvkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

I Tornhusets hjärta finner ni restaurang som serverar lunch sex dagar i veckan, vacker inglasad veranda, salonger, bibliotek, musikrum och bemannad reception. Ni har promenadavstånd och goda kommunikationer till hela stadens utbud. Götaplatsen, Liseberg, Scandinavium, Valhallabadet, Ullevi, Svenska mässan & Focus affärscentrum.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in i hallen med goda avhängningssmöjligheter och förvaring finns i form av hatthylla och garderober.

Kök
Köket nås direkt till höger från hallen. Klassiskt vita köksluckor, den maskinella utrustningen består av: Spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Matplatsen har sin givna placering invid fönstret.

Vardagsrum
Ljust och rymligt tack vare genomgångsläget. Ett stort rum med flertalet möbleringsalternativ och plats för soffgrupp, bokhyllor och matbord om så skulle önskas. Från vardagsrummet har man utgång till bostadens ljuvliga balkong som vetter mot den fina innergården.

Sovrum
Ett sovrum i god storlek med plats för gästsäng och tillhörande möblemang, läshörna, byråer och skrivbord.

Sovrum
Det större sovrummet ligger tyst mot gården och rymmer gott och väl en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Mängder med förvaring erbjuds via flertalet garderober.

Badrum
Det väl tilltagna badrummet nås ifrån hallen. Utrustat med: Handfat med ovansittande spegel och belysning, väggfast spegelskåp, wc, dusch, handdukstork och tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Gårda

Gårda är en central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid.
Området innehåller såväl bostäder och kontor som gammal bebyggelse.

Stadsdelen är med sitt strategiska läge ett populärt område. I de egna kvarteren och i grannområdena finns ett utmärkt serviceutbud. I Focus-huset finns mataffär, butiker och matställen.
Flera träningsställen ligger på nära avstånd. Göteborgs evenemangsstråk löper från Ulleviarenorna bort till Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Nära Södra Gårda ligger Lisebergs pendelstation samt Korsvägen, knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. För den bilburne finns bra parkeringsmöjligheter.

Området har gott om föreningar inom kultur och idrott som riktar sig till alla åldrar. För barnfamiljen finns flera skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll.

Gröna oaser finner man i de prunkande innergårdar som hör till många av bostadshusen. Längs åarna löper fina promenadstråk där pilar doppar sina sirliga grenar i vattnet. Näckrosdammen och Trädgårdsföreningen är exempel på vackra parker i närheten av Gårda.

Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta