Välkommen till

Brynolfsgatan 3C

Brynolfsgatan 3C
2:a Johanneberg / Almedal

Högst upp i huset med balkong i bästa västerläge

Högst upp i huset med rikligt ljusinsläpp finner ni denna välplanerade tvåa med renoverat kök och badrum samt härlig 50-talscharm med många originaldetaljer bevarade. Fiskbensparkett, gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor är några av attributen som bidrar till själen i detta hem. Bostaden är trivsamt belägen med rogivande grönska utanför fönstren och har en eftertraktad västerbalkong i högt och fritt läge med många soltimmar. Den gemensamma uteplatsen är väldigt gemytlig och erbjuder grillning och avkoppling i rofylld miljö. Goda förvaringsmöjligheter med både vindsförråd och källarförråd är ett stort plus!

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med naturlig plats för fri avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare samt en inbyggd garderob. Hallen utgör bostadens nav varifrån ni når alla rum. Golvet kläs av parkett och väggarna har ljusblå tapet.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ, såväl för avslappnade kvällar i tv-soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord. Fina 50-talsdetaljer är bevarade såsom den vackra parketten i fiskbensläggning och fönsterbräde i sten. Väggarna är tapetserade i en ljus beigerosa ton. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i bästa västerläge där ni kan njuta av de många soltimmarna och en grönskande vy över parken.

Trivsamt kök som är renoverat 2021 med köksinredning i vitt från Ikea och Norddesign, bänkskiva i massiv ek samt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av hällspis med induktion och varmluftsugn (Bosch, 2021), kolfilterfläkt (Miele, 2022), integrerad diskmaskin (Ikea, 2021) samt kyl med frys (Electrolux, 2019). Vinylgolv i klinkerimitation och väggar målade i vitt. Intill fönstret ryms en matplats för fyra personer.

Rogivande sovrum som är tyst beläget mot parken. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt garderob eller byrå om så önskas. Golvet kläs av parkett och väggarna i en varm lilabrun ton.

Nyrenoverat badrum från 2022 med kakel och klinker i grå sten som bryts av med svarta detaljer. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med bakomliggande belysning, duschhörna med vikväggar i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Whirlpool, 2022). Vardagslyx som golvvärme och handdukstork. I taket sitter infällda spotlights.

I föreningen finns gästlägenhet, bokningsbart biljardrum och bastu att tillgå. För dig med bil erbjuds gratis parkering i området, och för den som vill åka kollektivt når du knutpunkten Korsvägen på endast fyra minuter med spårvagn. Stora livsmedelsbutiker såsom Willys och Ica Maxi når du med promenadavstånd från bostaden. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fysiken i närheten liksom Safjällets naturreservat med ett cirka 2,5 km långt elljusspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till stadens puls - helt enkelt det bästa av två världar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta