Välkommen till

Anders Zornsgatan 21A

Anders Zornsgatan 21A
3:a Örgryte Bö

Ljus gaveltrea med bevarade funkisdetaljer

Näst högst upp i huset finner ni denna ljusa trea med eftertraktat gavelläge som ger vackert ljusflöde från tre väderstreck och balkong i sydvästläge. Lägenheten är välplanerad och har fina ytskikt tillsammans med tidlöst renoverat kök och badrum med hög kvalitet. Den generösa takhöjden bidrar med rymd och här finns bevarade funkisdetaljer som vacker stavparkett, fönsterbrädor i marmor, tidstypiska garderober och rundat vägghörn. Välskött förening med trevlig grannsämja.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en stor inbyggd garderob med överskåp samt ett högskåp. Golvet kläs av vacker stavparkett och väggarna är målade i den vita nyansen S 1502 Y, vilket är genomgående i hela lägenheten.

Stort och luftigt vardagsrum i gavelläge med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till en härlig balkong i högt sydvästläge. Vardagsrummet har fint formspråk i form av det rundade vägghörnet och bevarade funkisdetaljer. Här kan man inreda med soffa och övrig inredning.

Köket är totalrenoverat 2016 med köksinredning från HTH. Vita släta handtagslösa luckor kombineras med vita stenbänkskivor och vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Fjäråskupan. I köket finns i dagsläget ett platsbyggt barbord med två sittplatser med det finns även utrymme för ett matbord istället om man önskar. Ett fönster bidrar med trivsamt ljusinsläpp.

Bostadens största sovrum har fint ljusinsläpp, rogivande utsikt och en generös rymd. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i två stora ekgarderober.

Lägenhetens andra sovrum har även det en bra storlek med plats för säng och skrivbord samt förvaringsmöjligheter i två stora platsbyggda garderober med överskåp.

Tidlöst renoverat badrum från 2016 med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar med fondpartier i vit mosaik. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, väggskåp samt inbyggt badkar med både handdusch och taksil. Behaglig vardagslyx som golvvärme och handdukstork. Ett fönster bidrar med vädringsmöjlighet och dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta