Välkommen till

Utlandagatan 12

3:a Johanneberg

Modern takvåning med takterrass

Varmt välkomna till Utlandagatan 12, en fantastisk och mycket bekväm bostad i omtyckta och populära Johanneberg! I en väldigt stabil bostadsrättsförening finns denna lägenhet, med promenadavstånd till restauranger, mataffär, grönområden och kommunikationer. I denna bostad erbjuds bland annat stilrena detaljval, öppen planlösning, två bra sovrum, takterrass samt en svårslagen takhöjd med takfönster. Egen garageplats med laddstolpe ingår i avgiften och hiss finns som går hela vägen ner till garaget.

Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Elina
ansvarig mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elina
ansvarig mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

En mycket välplanerad hall med gott om plats ytterkläder och skor. Till höger finns också en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Väggarna kläs i vitt och på golvet ligger det parkett.

Vidare in i bostaden så finner vi det mindre sovrummet direkt till vänster. Ett perfekt rum som kan användas som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns plats åt säng, skrivbord och ytterligare tillhörande möblemang om detta önskas.

Köket och vardagsrummet erbjuder en mycket trevlig atmosfär med öppen planlösning, takfönster, enorm takhöjd samt en fantastisk sällskapsyta. Köket är fullt utrustat med kyl och frys från Samsung, samt fläkt, varmluftsugn, micro, keramikhäll från Electrolux. Diskmaskinen är av märket Asko. Vardagsrummet ger plats åt ett matbord för fyra till sex personer, stor soffgrupp, soffbord samt tv-bänk. Här finns också en fransk balkong med dubbla glasdörrar samt utgång till en härlig takterass med utsikt och morgonsol!

Bostadens andra sovrum ligger intill vardagsrummet och ger plats åt en dubbelsäng och sängbord. Det sneda taket med den härliga rymden tack vare takhöjden, gör detta sovrum väldigt unikt!

Badrummet är helkaklat i moderna nyanser och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare ifrån Bosch, duschhörna, kommod med förvaring, toalett samt handdukstork. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns också dubbla skåp för extra förvaring.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta