Välkommen till

Skillnadsgatan 60C

Skillnadsgatan 60C
3:a Örgryte

Kvadratsmart bostad med balkong i västerläge

Välkomna till Skillnadsgatan och lugnet i staden. En välplanerad 3:a med ett rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rymligt vardagsrum som ger plats för umgänge i goda vänners lag. I anslutning till vardagsrummet når ni bostadens härliga balkong i västerläge med många soltimmar. Örgryte stoltserar med många härliga grönområden och närhet till natur, bad och centrum. Läget är optimalt med 5:ans spårvagnshållplats inom två minuters gångavstånd som tar er in till city på 10 minuter eller till Munkebäck och Östra Sjukhuset åt andra hållet.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas vi av en rymlig hall med plats för avhängning direkt till höger samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som bidrar till en känsla av rymd.

Praktiskt kök som renoverades 2016. Köket ligger i ett insynsskyddat läge med grönskande utsikt samt härlig morgon- och förmiddagssol. Köksinredningen går i vitt och ovan den svarta stenskivan sitter vitt kakel. Utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Invid fönstret ryms en matplats för flera personer. Golvet pryds av schackrutigt linoleumgolv och väggarna är vitmålade.

Vardagsrummet är centralt placerat med öppenhet till sovrummen och kök. Här finns rymligt med plats för soffhörna och tillhörande soffbord samt matplats. Från vardagsrummet når ni utgången till lägenhetens soldränkta balkong. Här kan man njuta av sköna sommarkvällar med vänner och familj. Golvet i vardagsrummet pryds av fin stavparkett och väggarna är vitmålade.

Från vardagsrummet når ni lägenhetens stora sovrum. Här finns det rymligt med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Det finns även mycket plats för förvaringsmöjligheter. En skrivbordshörna får även plats här. Sovrummet har ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna som vätter mot väster. Ljusa härliga ytskikt och stavparkett.

Lägenhetens mindre sovrum kan användas som sovrum eller arbetsrum och har fönster mot öster med insynsskyddat läge mot den grönskande gården. Här finns plats för en sänghörna samt en lekhörna och förvaringsmöjligheter i garderoberna.

Badrummet är renoverat sedan 2017 och har ljust kakel på väggarna och grå klinkergolv. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Ett insynsskyddat fönster åt gården som bidrar med ljusinsläpp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta