Välkommen till

Eklandagatan 45C

1,5:a Johanneberg

Citypärla med härlig uteplats i privat & soligt västerläge

Med ett attraktivt läge i Johanneberg som har närhet till allt innerstaden kan erbjuda finner ni denna fina funkisetta som har avskild uteplats i västerläge. Här bor man tyst och lugnt och uteplatsen ger hemmet det lilla extra då den bjuder på många soltimmar och blir som en förlängning av bostaden under vår, sommar och höst. Lägenheten har en bra planlösning, skandinavisk stil i ljusa toner och tidlöst renoverat kök från 2021. Till lägenheten hör två förråd och bredband ingår i avgiften. Trygg och stabil förening med trevliga grannar!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhänging. Golven kläs genomgående av fiskbensmönstrad laminat inlagd 2021 och väggarna är målade i en ljus greige ton vilket skapar ett enhetligt intryck.

Köket är renoverat 2021 med tidlösa materialval. Köksinredning i vitt från IKEA med klassiska ramluckor kombineras med bänkyta och lågt stänkskydd i ljus marmorerad laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt i rostfritt, inbyggnadsugn i rostfritt, inbyggnadsmikro i rostfritt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är installerade 2021 och kommer från Ikea förutom diskmaskinen som är från Bosch. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp och utsikt mot grönska.

Det ljusa och luftiga allrummet har härligt ljusflöde från fönsterpartierna och de helglasade dubbeldörrarna som leder er ut till den privata uteplatsen. Uteplatsen är gömd i en sluttning och har underbart västerläge som många soltimmar. Här kan man inreda med en större loungegrupp med soffa och grill, perfekt under sommarens varma månader när ni vill ha vänner och familj över på middag. Allrummet kan inredas med soffa och matplats och har en avskild sovalkov. Sovalkoven erbjuder plats för en större säng och goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober med praktisk inredning.

Badrummet har beige klinker och väggarna är delvis kaklade i vitt med en beige bård samt målade i en ljus vattenavvisande färg. Inredningen består av WC, handfat med kommod, spegelskåp samt duschhörna med skjutbara väggar.

Johanneberg är onekligen ett av stadens mest populära områden. Alldeles utanför huset finns gröna parker, affärer, restauranger och träningsanläggning. Göteborgs Universitet, Chalmers och Korsvägen nås på några minuter med cykel. Buss avgår en knapp minut från porten och till kollektivtrafikknutpunkten Korsvägen och tågstationen Liseberg är steget inte heller långt.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta