Välkommen till

Mattssonsliden 16

2:a Masthugget

Stor välplanerad tvårumslägenhet i gott skick med inglasad balkong

Välkomna till Masthugget och detta fina hem! Här erbjuds en ljus bostad med extra stora kvadratmetrar. Kvalitativa vitvaror i kök och goda ytor att laga mat på. Med egen tvättrum som enkelt kan göras om till ett hobbyrum eller dylikt. Generösa fönsterpartier i kombination med de stora fönsterpartier bjuder på ett rikligt ljusinsläpp samt skapar en känsla av rymd. Här bor ni i en trygg förening med närhet till det rikliga utbud som city och Linnéstaden har att erbjuda. Promenadavstånd till natursköna Slottsskogen.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Rymlig och ljus hall med goda möjligheter för avhängning tack vare en generös klädkammare.

Köket har goda arbetsytor med vita köksluckor. Utrustat med kyl/frys, integrerad ugn och mikrovågsugn, fläkt samt spishäll. Vitkaklat ovan arbetsytor och bänkskiva i vit laminat.
Från köket nås lägenhetens tvättrum som är utrustat med väggskåp, tvättmaskin och en tvätthäll för extra komfort. För tillfället fungerar inte diskmaskinen.

Väl tilltaget vardagsrum med utrymme för både soffmöblemang och matsalsgrupp. Generösa fönsterpartier och två stora fönster bjuder på ett rikligt ljusinsläpp samt skapar en känsla av rymd.

Lugnt beläget sovrum med utgång till den inglasade balkongen som enkelt kan användas året om. Plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Två garderober för god förvaring.

Helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme. Spotlights i taket för bästa belysning. Utrustat med dusch, tvättställ, överskåp med spegeldörrar samt handdukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Masthugget

Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta