Välkommen till

Kopparslagaregatan 15F

Kopparslagaregatan 15F
3:a Johanneberg

Sällsynt etagelägenhet med privat altan i sydvästläge & villakänsla

Välkomna till Johannebergs villastad och denna underbara etagelägenhet med privat altan och egen ingång som skapar villakänsla. Lägenheten är belägen i en vacker fastighet anno 1909 men nyproducerades 2009. Bostaden präglas av fint ljusinsläpp, ljusa ytskikt, vackra vitlaserade brädgolv i furu och karaktäristiska originalfönster. Entréplan utgörs av sociala ytor medan övervåningen blir en naturligt privat del. Underbar altan i eftertraktat sydvästläge som bjuder på många soltimmar och man har även tillgång till en gemensam trädgård. Lägenheten passar alltifrån en mindre barnfamilj till äldre och studenter!

I Johanneberg bor ni lugnt och trivsamt i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn och knutpunkten Korsvägen som erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn ligger precis nedanför backen. I närheten ligger Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet och fina rekreationsområden finns vid Näckrosdammen, Safjället och Delsjön.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta