Välkommen till

Brynolfsgatan 3C

Brynolfsgatan 3C
2:a Almedal

Välplanerad tvåa med balkong i bästa västerläge

Näst högst upp i huset finner ni denna välplanerade tvåa som har härlig 50-talscharm med många originaldetaljer bevarade. Fiskbensparkett, gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor är några av attributen som bidrar till själen i detta hem. Bostaden är trivsamt belägen med rogivande grönska utanför fönstren och har en eftertraktad västerbalkong i högt och fritt läge med många soltimmar. Den gemensamma uteplatsen är väldigt gemytlig och erbjuder grillning och avkoppling i rofylld miljö. Goda förvaringsmöjligheter med både vindsförråd och källarförråd är ett stort plus!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med naturlig plats för fri avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare samt en inbyggd garderob. Hallen utgör bostadens nav varifrån ni når alla rum.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ, såväl för avslappnade kvällar i tv-soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord. Fina 50-talsdetaljer är bevarade såsom den vackra parketten i fiskbensläggning och fönsterbräde i sten. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i bästa västerläge där ni kan njuta av de många soltimmarna och en grönskande vy över parken.

Trivsamt kök som är renoverat i lantlig stil med köksinredning i vitt som kombineras med stänkskydd i sten samt spegelglas. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Intill fönstret ryms en matplats för fyra personer.

Rogivande sovrum som är tyst beläget mot parken. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord och det finns goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas.

Helkaklat badrum med ljust sandfärgat kakel och klinker. Inredningen består av wc, handfat, spegel samt duschhörna med skjutdörrar.

I föreningen finns gästlägenhet, bokningsbart biljardrum och bastu att tillgå. För dig med bil erbjuds gratis parkering i området, och för den som vill åka kollektivt når du knutpunkten Korsvägen på endast fyra minuter med spårvagn. Stora livsmedelsbutiker såsom Willys och Ica Maxi når du med promenadavstånd från bostaden. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fysiken i närheten liksom Safjällets naturreservat med ett cirka 2,5 km långt elljusspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till stadens puls - helt enkelt det bästa av två världar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta