Välkommen till

Kaggeledsgatan 38 D

Kaggeledsgatan 38 D
4:a Munkebäck

Hemtrevlig gavelfyra med sydvästbalkong i grönskande läge

Varmt välkomna till denna trevliga gavelfyra med generösa balkong mot grönskande omgivningar i familjevänliga Munkebäck. Här bor man näst högst upp i huset i en ljus och luftig lägenhet med öppna ytor som passar perfekt för kombinationen av stora middagssällskap och hemmamys. Välplanerat kök i öppet samband, tre bra sovrum samt badrum med tvättmaskin vilket underlättar i vardagen. Bostaden ligger i ett lugnt område nära både Kaggeledstorget och Munkebäckstorget och med goda kommunikationsmöjligheter där man med lätthet når både centrum, vackra Delsjöområdet och Härlanda tjärn.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren når man den inbjudande hallen med plats för avhängning. Här ligger stilren terrakottafärgad klinker på golvet och väggarna kläs av blommig tapet på mörk botten. Till höger om hallen finns en klädkammare som erbjuder generös förvaring.

Vidare når man det rymliga vardagsrummet som erbjuder stor social kvalitet. Här finns det plats för både soffgrupp såväl som matplats för härliga middagar. Väggarna har ljus tapet och golvet är belagt med ljus parkett. De stora fönstren bidrar med ett gemytligt ljusinsläpp och grönskande utsikt. Härifrån nås bostadens sydvästbalkong som har eftermiddags- och kvällssol samt lugnt läge mot den lummiga baksidan.

I halvöppen planlösning med vardagsrum och middagsplats ligger det ljusmålade köket som har vit köksinredning från Marbodal med mörka beslag och stänkskydd i ljusgrönt kakel. Köket har en diskbänk i rostfritt samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av hällspis med dubbelugn i vitt från Bosch (2015), fläkt från Futurum (2001), diskmaskin från Cylinda (2021) samt kyl och frys i fullhöjd från Electrolux (2017).

Lägenheten har tre sovrum i fil där det ljusa parkettgolvet skapar enhetlighet. Det största sovrummet har ett härligt gavelläge med fönster i två väderstreck och väggarna är målade i en ljus linnebeige ton. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg. Det andra sovrummet är målat i vitt tillsammans med fondtapet och inrymmer en större enkelsäng samt god garderobsförvaring. Det tredje sovrummet är vitmålat och även här ryms en enkelsäng och har bra förvaring i garderober.

Från hallen når man det vitkaklade badrummet med grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegelskåp, duschkabin, handdukstork samt tvättmaskin från Electrolux. Badrummet har även utrymme för övrig förvaringsinredning. Ett fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Munkebäck


Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta