Välkommen till

Grafiska vägen 4A

Grafiska vägen 4A
2:a Södra Centrum

Soligt läge näst högst upp med västerbalkong

Näst högst upp i huset ligger denna tysta, kvadratsmarta och toppmoderna tvåa med exklusiva inredningsval och stor balkong i västerläge med många soltimmar från lunch till kväll. Öppna sociala ytor som har kombinerat kök och vardagsrum, stort sovrum med rymlig skjutdörrsgarderob samt modernt badrum med kombimaskin. Lägenheten som nyproducerades 2022 är energieffektiv och har modern teknik med digitala lås, uppkopplade eluttag och det mesta går att styra via en mobilapp. Expansiva Södra centrum har bra spårvagnsförbindelser till centrala Göteborg och Mölndal, smidig koppling till E6:an, flertalet restauranger, bageri, mataffär samt närhet till träningsanläggningar och grönområden.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt ett städskåp. Lägenheten har genomgående mattlackad rökt ekparkett och vitmålade väggar i NCS S 0500-N.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från flera fönsterpartier samt utgång till en stor balkong i västerläge med sol från lunch till kväll. Sällskapsytorna kan inredas med soffa och matplats.

Köket har köksinredning från Marbodals serie Vinga i färgen Granit med handtag i rostfritt, bänkskiva i solid ek samt vitt blankt kakel i tredjedelsförband. Miljöklassade rostfria vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys i rostfritt.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sänbord samt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig inbyggd skjutdörrsgarderob. Ett stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Tidlöst badrum med klinkergolv i svart kustgranit och helkaklade väggar i vitt blankt kakel i halvstensförband. Inredningen består wc, handfatskommod med bluetooth-högtalare, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med vikväggar i grått glas och takdusch. Här finns även en kombimaskin från Siemens med arbetsbänk ovan samt svart väggskåp.

Lägenheten är utrustad med Skanskas baspaket Smartahem som erbjuder modern teknik med bland annat digitala lås, uppkopplade eluttag, uppkopplad brandvarnare och vattenläckagevakt, där det mesta går att styra via en mobilapp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta