Välkommen till

Mölndalsvägen 87B

1,5:a Södra centrum

Modern studiolägenhet med rå industrikänsla

På hissnande våning 9 av 10 ligger denna moderna mycket välbehållna studiolägenhet med hög standard och rå industrikänsla som tar fasta på områdets industriella arv. Kvadratsmart 1,5:a om 35 kvm med öppen planlösning och bra förvaringsmöjligheter som passar perfekt för två personer. Som tillägg från standard har man eftermonterat platsbyggd elegant inredning i den generösa skjutdörrsgarderoben och stora överskåp i sovalkoven, båda med inbyggd belysning och i samma designstil. Man har även installerat belysningarmaturer från Philips Hue som har on/off via väggbrytare samt dimfunktion via din smartphone eller fjärrkontroll. I badrummet finns kombimaskin med överskåp. Lägenheten har en bas i ljusgrått med gråtonade väggar och trägolv som kombineras med svarta detaljer och rumsavdelare i galvaniserad sträckmetall. Fint fönsterparti med djup fönsternisch som kan göras till en mysig och ombonad vrå att krypa upp i. En våning upp från lägenheten ligger föreningens gemensamma takterrass med 360 graders vy och i markplan finns en tvättlounge utöver det vanliga.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entrén och trapphuset har en lyxig hotellkänsla och på samma våningsplan ca 10 meter från lägenheten ligger ett tillhörande förråd.

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med belyst inredning och skjutdörrar i spegelglas. I taket sitter infälld belysning. Lägenheten har genomgående gråtonade trägolv och ljusgråa väggar som bryts av med lister, eluttag och strömbrytare i svart. Belysningarmaturer från Philips Hue som har on/off via väggbrytare samt dimfunktion via din smartphone eller fjärrkontroll.

Allrummet har en studiokänsla med öppna ytor och sovdelen avskiljs med en rumsavdelare i galvaniserad sträckmetall. Här kan man inreda med soffa, matplats och säng. Sovalkoven har stora överskåp över säng med inbyggd belysning. Fint fönsterparti med djup fönsternisch som kan göras till en mysig och ombonad vrå att krypa upp i.

Köket från Marbodal har ljusgråa släta luckor med svarta beslag samt bänkskiva och stänkskydd i svart laminat. Även den infällda diskhon har svart utförande och blandaren är i svart krom. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, fläktkåpa i svart, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion i svart, inbyggnadsmikro i svart, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Modernt badrum där golv och väggar kläs i grå klinker. Inredningen består av wc, vitlackad handfatskommod med inbyggd trådlös ljudanläggning, spegel, duschhörna med avskiljande vikvägg i glas samt kombimaskin tvätt/tork (LG, 2021) med överskåp.

Light Factory är ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Affärslokalerna på bottenplan består av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare. Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta