Välkommen till

Lilla Munkebäcksgatan 7A

Lilla Munkebäcksgatan 7A
2:a Munkebäck

Ljus gaveltvåa med radhuskänsla & stor uteplats i soligt läge

Varmt välkommen till denna stilrena och luftiga tvåa med radhuskänsla. Lägenheten har ett härligt gavelläge med fönster i tre väderstreck och en underbar uteplats i soligt sydvästläge med sol hela dagen samt utblick över gröna ytor och det lugna grannskapet. Här bor man i en liten och gemytlig förening med trevliga grannar och bra styrelse. Bostaden är perfekt belägen i en rogivande omgivning med fri parkering i området samt närhet till alla bekvämligheter, stadskärnan och gröna naturområden.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en ljus hall med öppenhet till bostadens övriga rum. Här finns det plats för praktisk avhängning och golvet kläs av parkett.

Rakt fram når man det ljusa och yteffektiva köket med utrymme för matplats för två. Köket renoverades 2015 med inredning i vitt från Ikea med kromade beslag tillsammans med svartkaklat stänkskydd och bänkskiva i mörk laminat. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, inbyggd diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Här finns det goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Vardagsrummets stora fönsterparti och utgång till bostadens rymliga uteplats bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Golvet kläs av parkett och här återfinns de vitmålade väggarna. I vardagsrummet finns möjlighet till en större matgrupp som är perfekt när gästerna är på besök och den mysiga soffdelen bjuder in till hemmakvällar.

Det rofyllda sovrummet har gott om utrymme för dubbelsäng med övrigt möblemang och här finns generös förvaring i en garderobsvägg. Sovrummet får ljusinsläpp genom det stora fönstret och de ljusa väggarna bidrar med en känsla av rymd.

Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Inredningen består av wc, handfatskommod med ovansittande spegelskåp, duschhörna samt tvättmaskin (Electrolux, 2020).

En unik kombination av närheten till både grönska och stadskärnan lockar allt fler till Munkebäck. Här bor du med bekvämt avstånd till Delsjöns naturreservat som bjuder på natursköna omgivningarna med vidsträckta strövområden, fina elljusspår samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Gång- och cykelavstånd till Skatås motionscentral. I närområdet finns dessutom all service man behöver. På behagligt avstånd ligger bland annat Munkebäckstorget och Munkebäcksmotet där ni finner bland annat Coop Konsum, ICA Kvantum, en fiskbil, systembolag, konditori och apotek. Goda kommunikationer med 1:ans, 3:ans och 5:ans spårvagn som har hållplats i närheten och tar er snabbt in till stan. Svart express går även från Munkebäcksmotet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta