Välkommen till

Fornborgsgatan 31

Fornborgsgatan 31
3a Torslanda

Tidlöst renoverad - Inglasad söderbalkong

Underbar trea på våning två i genomgångsläge och ljusinsläpp därtill. Välrenoverad med tidlösa kulör och materialval som lämnar en neutral bas att inreda efter, och väl disponerade ytor med luftiga rum. Ett generöst utformat vardagsrum med access mot den ljuvliga balkongen belägen mot södersolen. Smakfullt och fullutrustat kök med matplats för ett större sällskap, två rogivande sovrum och stilrent helkaklat badrum med dusch och tvättpelare.

Omtyckt och populär förening med oerhört god ekonomi! Ett unikt område med stora grönytor, grillplats, lekplats och tennisplan mellan de låga 60-talshusen. Flertalet gemensamhetslokaler såsom gym, bastu och gästlägenhet.

Omgivningarna har allt att önska med närhet till förskola och skola, kommunikationer med buss, affär samt fin natur med strövområden, skog, ängar och hav med salta bad.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
På andra våningen välkomnas vi in i möblerbar hall. Plats för jackavhängning, skor och förvaringsmöbler.

Golv: Mattlackerad ekparkett.
Väggar: Målade vita.

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ och plats för soffgrupp, bokhyllor och matbord om så skulle önskas.

Golv: Mattlackerad ekparkett.
Väggar: Målade vita, en vägg klädd med liggande panel.

Balkong
Inglasad söderbalkong som blir som ett extra rum, väggarna är klädda med ljus träpanel och golvet belagt med sibirisk lärk. Fri vy över grönskan runtomkring och här sitter vi gärna stora delar om året och njuter. Dessutom är den väl tilltagen i storlek och har plats för såväl vänner som växter.

Kök
Ljuvligt kök renoverat år 2015 i klassiskt utförande med vita skåpsluckor som löper hela vägen upp till tak, massiv bänkskiva i vitbetsad ek och vita kakelplattor. Mängder med förvaring lämnas och här finns gott om yta för matlagningsglädje. Den maskinella utrustningen består utav: Induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn och mikrovågsugn i ergonomisk höjd, diskmaskin och kyl samt frys i fullhöjd och rostfritt utförande. Matbord för minst fyra personer ryms intill fönstret.

Golv: Mattlackerad ekparkett.
Väggar: Målade vita.

Sovrum
Två sovrum, tyst och lugnt belägna där vi sover gott om natten. Det lite mindre nås intill köket. Precis i lagom storlek för att disponeras som ett barn- gästrum eller kontor och rymmer säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Golv: Mattlackerad ekparkett.
Väggar: Målade vita.

Sovrum
Via hallen nås master bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Bra förvaringsmöjligheter ges genom rymliga garderober med skjutdörrar.

Golv: Mattlackerad ekparkett.
Väggar: Tapetserade i ljus lila nyans.

Badrum
Badrummet nås ifrån hallen. Stilrent renoverat år 2015 med smakfulla val, väggarna är kaklade i vitt och golvet är belagt med grå klinker med underliggande komfortvärme. Utrustat med wc, dubbla handfat med kommod, spegelskåp, handukstork och dusch samt tvättpelare (Bosch, 2017).

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Torslanda

Skärgårdsliv, familjeliv & staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta