Välkommen till

Sonya Hedenbratts Gata 9

Sonya Hedenbratts Gata 9
4:a Örgryte Torp

Spatiös fyra med högt läge & västerbalkong

Högt upp i huset finner ni denna ljusa och luftiga genomgångsfyra med fönster i tre väderstreck och balkong i eftertraktat västerläge. Lägenheten har en väldisponerad planlösning där inget har lämnats utan eftertanke som erbjuder generösa sällskapsytor med utgång till den härliga balkongen, tre separerade sovrum samt bra förvaringsmöjligheter. Ett extra plus är att det finns både badrum med tvättavdelning samt separat wc vilket underlättar i vardagen och passar barnfamiljen perfekt. Här bor man i en välskött och stabil brf med attraktivt läge nära naturen samtidigt som det är smidigt att ta sig in till stadskärnan.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall som erbjuder plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skjutdörrsgarderob. I taket sitter infällda spotlights. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenheten har generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till social samvaro och gemenskap med gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och härifrån nås även lägenhetens inglasade balkong i västerläge.

Köket har köksinredning med vita släta luckor och stänkskydd i mörkt liggande kakel. Kvalitativa vitvaror som utgörs av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I taket och under överskåpen sitter infällda spotlights.

Lägenheten har tre sovrum i varierande storlek. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd skjutdörrsgarderob. De två mindre sovrummen kan inredas med enkelsäng och arbetshörna.

Stort helkaklat badrum kakel och klinker i en varmgrå ton. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt rymlig duschhörna med avskiljande vägg i frostat glas. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, ovanliggande arbetsbänk samt två förvaringsskåp. I taket sitter infällda spotlights.

Det finns även en separat wc med mörkt klinkergolv och kakel i beige ton. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegel.

Brf Ängshusen upplevs ligga i Stora Torps parklandskap och dess arkitektur är lekfull och sofistikerad på en och samma gång. Området kring Örgryte Torp – där staden möter Delsjön - har mycket att erbjuda. Här kan man hämta kraft ur den vackra och grönskande miljön med en skogspromenad eller löprunda. I närheten ligger Skatås friluftsområde, badplatser, volleybollplan, GLTK, Nordic Wellness samt Delsjö Golfklubb. Bra kommunikationer in till stan erbjuds via femmans spårvagn som tar dig in till Avenyn på ca 10 minuter. Det finns dessutom fina gång- och cykelvägar hela vägen in till centrum. Focushuset vid Liseberg har all service man kan tänkas behöva såsom apotek, systembolag, frisör samt en av Göteborgs mest välsorterade matbutiker. På motsatt sida Delsjövägen ligger Bö centrum och i närheten ligger Ekmanskas vårdcentral. I området finns två förskolor och det finns även ett flertal bra skolor; Skårsskolan, Kärralundsskolan, Gamla och Nya Lundenskolan samt Böskolan och Montessoriskolan Casa. Trots att området är grönskande och rofyllt tar man sig snabbt ut på de stora lederna med bil.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta