Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 12

Frida Hjertbergs Gata 12
2:a Johanneberg

Social planlösning, två balkonger & vidsträckt utsikt

På höjden av Johanneberg och högt upp i huset finner ni denna moderna genomtänkta genomgångstvåa med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och två balkonger varav den ena har vidsträckt utsikt. Lägenheten har stilrena materialval, miljörätt kvalitét och hög standard. Härliga sällskapsytor i öppen planlösning, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt badrum med tvättmöjligheter. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Lägenheten har genomgående klassiska materialval som ekparkett och vitmålade väggar.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som kan möbleras med soffgrupp och matplats för stora middagssällskap. Fint ljusinsläpp och utgång till en av lägenhetens två balkonger som vetter mot innergården.

Köket har stilren köksinredning i vitt från Marbodal, ljusa bänkytor och stänkskydd i grått stående kakel. Kvalitativa vitvaror som utgörs av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och installerades 2017.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Riktigt bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober samt en inredd klädkammare. Sovrummet har fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens andra balkong som är generöst utformad och har en unik utformning som är karaktäristiskt för huset samt vidsträckt utsikt.

Stort och välplanerat badrum med ljusgrått klinkergolv och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, spegel med infälld belysning, handfatskommod, handdukstork, duschhörna med raka vikväggar i grått glas samt både handdusch och taksil. I badrummet finns även kombimaskin med ovanliggande arbetsyta och förvaringsskåp.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta