Välkommen till

Wijkandersplatsen 1

Wijkandersplatsen 1
1:a Nedre Johanneberg

Yteffektiv etta med balkong & perfekt läge

Varmt välkommen till denna rymliga och yteffektiva etta med härlig balkong mot innergården. Den här lägenheten erbjuder den perfekta kombinationen av sociala sammankomster och mysiga hemmakvällar samt bra förvaringsmöjligheter. Allrummet är generöst utformat och här kan man med fördel skapa en avskild sovalkov. Stort härligt kök med ljus matplats som har grönskande utsikt mot gården. Bra förening med låga avgifter. Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till allt vad området har att erbjuda och endast ett stenkast från stadens puls.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av hallen som har målade väggar i ljusgult och ekparkett. Här finns möjlighet till fri avhängning. Härifrån når man även de två garderoberna som erbjuder stora förvaringsmöjligheter som blir optimal för ytterplagg.

Från hallen välkomnas man till ett harmoniskt, rymligt kök som bjuder in till middagar med familj och vänner. Köksinredning från IKEA kombineras med bänkskivan är i trä och stänkskydd i kakel. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn från Elektro Helios, frånluftsfläkt från Husqvarna, kombinerad kyl och frys från Whirlpool samt en diskmaskin från Bosch. Golvet kläs av trägolv i gran och väggarna är målade i en ljusbeige ton.

Vidare når man vardagsrummet som erbjuder generösa sällskapsytor samt möjlighet till sovalkov. Den vackra ekparketten i kombination med de ljusgula målade väggarna bidrar med en gemytlig känsla. Här finns möjligheten att finna lugn i en soffgrupp med utblick mot balkongen och den grönskande innergården. I vardagsrummet finns det gott om utrymme för förvaring garderober.

Badrummet är helkaklat i vitt med en rosa bård. Här finns wc, handfat, dusch och handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nedre Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta