Välkommen till

Anders Zornsgatan 21A

Anders Zornsgatan 21A
3:a alt. 4:a Örgryte / Bö

Familjevänlig med solig balkong & omgiven av vacker grönska

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad i harmoniska Örgryte/Bö som har ett härligt ljusinsläpp, känsla av rymd och där samtliga material är omsorgsfullt utvalda. Lägenheten disponeras som en 3:a men kan lätt göras om till en 4:a. I det hemtrevliga vardagsrummet finns generöst utrymme för soffgrupp och bakom charmiga dubbeldörrar med spröjsade glas når man köket som inrymmer det stora middagssällskapet. Under sommarmånaderna njuter man allra bäst på den soliga balkongen och under kyliga höstkvällar framför den öppna spisen. Lägenheten är ursprungligen en fyra som byggts om till en trea och kan enkelt återställas om man önskar. Här bor man med närhet till naturen i omgivningens lugn och med tillgång till områdets alla bekvämligheter.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt en inbyggd garderob. Här kläs golvet av parkett vilket är ett enhetligt materialval i samtliga rum, med undantag för i köket, och väggarna är tapetserade i en dovt ljusbeige ton.

Det ljusa vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och ett eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck samt utgång till en härlig balkong i solläge. Vardagsrummet har plats för hela familjen i stor soffgrupp och när gästerna är på besök serveras middagen med fördel i det väl tilltagna köket. Golvet kläs av vacker parkett i holländsk läggning och den tidstypiska öppna spisen bidrar med fint formspråk och värme under de kallare månaderna.

Köket renoverades 2017 med vit köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva i granit och stänkskydd i mörkgrått kakel. Även den maskinella utrustningen är från 2017 och består av glaskeramikhäll, frånluftsfläkt, varmluftsugn med kombinerad mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl i fullhöjd och frys. Fläkten är från Fjäråskupan och den övriga utrustningen är från Siemens. Väggarna är vitmålade med grå fondvägg och golvet kläs av praktisk laminat.

Det största sovrummet har generöst utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt god förvaring i fyra inbyggda garderober med skjutdörrar. I det mindre sovrummet finns det utrymme för större enkelsäng och skrivbord samt en praktisk klädkammare. Rummet passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

Vidare når man badrummet som renoverades 2015 och är helkaklat i vitt med inslag av mosaik samt har grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp, dusch med avskiljande glasvägg, handdukstork samt tvättmaskin från Whirlpool (2015). I taket sitter infällda spotlights och ett fönster bidrar med både dagsljus och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta