Välkommen till

Nilssonsberg 19

Nilssonsberg 19
3,5:a Linnéstaden

Ljus 3,5:a med generösa ytor & fönster i två väderstreck

Välkomna till denna rymliga 3,5:a som passar barnfamiljen perfekt! Med stora fönsterpartier i två väderstreck kan ni njuta av rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor, välplanerat kök, tre mysiga sovrum och helkaklat badrum. Stabil och mycket populär brf med möjlighet till garageplats med laddstolpe! Här bor ni med Linnéstadens restaurang- och kaféliv endast några minuter bort. Slottsskogens och Änggårdsbergens grönska nås efter en kort promenad.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johan.gille@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts ni av den stora och rymliga hallen som har plats för mycket förvaring i två garderober, fri avhängning av ytterkläder samt övrig inredning. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i en ljus ton. I ena delen av hallen finns i dagsläget en platsbyggd arbetshörna som passar perfekt för hemmakontor. För den kreativa finns det möjlighet att göra denna yta till en walk-in-closet, toalett eller ett litet barnrum

Vardagsrummet är ett stort och socialt rum med ett härligt fönsterparti. Här får en stor och trevlig soffhörna plats tillsammans med en matgrupp så ni kan njuta av socialt umgänge med familj och vänner. Vardagsrummets väggar är ljust målade tillsammans med en grå fondvägg och golvet kläs av parkettgolv.

Ljust kök med ett stort fönsterparti och utrymme för matplats. Köket har köksinredning i vitt, diskbänk i rostfritt, bänkskiva i trä och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Ljust klinkergolv och ljusa väggar.

Lägenheten har tre rymliga sovrum vilket ger er möjlighet att anpassa rummens inredning efter era behov. Här finns plats för dubbelsäng, skrivbord, förvaring och lekytor. I två av sovrummen finns i dagsläget två garderober vardera.

Rymligt badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med en fondvägg i brun stavmosaik. Badrummet är utrustat med wc, stor kommod med skålformat handfat, spegel med belysning och badkar. Det finns även gott om utrymme för att sätta in en tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta