Välkommen till

Utlandagatan 16

Utlandagatan 16
2:a Johannberg

Parkeringsplats & stor altan

I lugna Johannebergs villastad finner ni denna gaveltvåa med fönster i tre väderstreck, stor altan och villakänsla i mysig trädgårdsmiljö. Altanen har eftermiddags- och kvällssol samt utsikt över Johannebergs villastad. Socialt vardagsrum med utgång till altanen, generöst sovrum samt badrum med tvättmaskin. Ett extra plus är att parkering ingår! Trevlig förening med god stämning, bastu, bubbelbadkar samt en mysig trädgård med grillplats, blommande buskar och fruktträd. Närhet till såväl daglig närservice, kommunikationer, restauranger och universiteten som till grönområden och träningsanläggningar. Optimalt läge för dig som vill bo där lugnet råder men ha nära till stadens puls!.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av praktisk klinker och väggarna har vitmålad liggande träpanel.

Från hallen når man sovrummet som har ljust gavelläge med fönster i två väderstreck. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheter finns i form av fyra garderober. Golvet kläs av nylagt Pergogolv och väggarna är vitmålade.

Vidare kommer man till vardagsrummet som även det har eftertraktat gavelläge samt utgång till en altan i väster. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Golvet kläs av nylagt Pergogolv och väggarna är vitmålade.

Den generösa altanen har skyddande tak och fin utsikt över Johannebergs villastad. Här kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol och det går att inreda med både matplats och loungemöbler.

Köket har köksinredning i trä med vitrinskåpsdel som kombineras med stänkskydd i grått. Den maskinella utrustningen består av hällspis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys (2019). I köket ryms en matplats för fyra personer. Mörkt klinkergolv och väggarna har träpanel. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv med behaglig golvvärme. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp med belysning, dusch, handdukstork samt tvättmaskin. Badrummet är fackmannamässigt renoverat 2019 och certifikat finns.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta