Välkommen till

Nordostpassagen 55

Nordostpassagen 55
1:a Linnéstaden

Kvadratsmart etta med perfekt läge

Toppläge för studenten med promenadavstånd till universiteten! Optimalt planerad etta med stora fönsterpartier och fransk balkong. Yteffektivt kök, lättmöblerat allrum, utmärkta förvaringsmöjligheter samt relinat badrum. Attraktivt läge med några av Linnés charmigaste gator runt hörnet och dessutom bara några minuter till motion och rekreation i Slottsskogen. Låg avgift & förmånligt bredband!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober med överskåp. Golven i lägenheten är genomgående valnötslaminat och väggarna är nymålade i vitt.

Lättmöblerat allrum med plats för alla funktioner man behöver. Här kan man inreda med soffa, matplats, skrivbord och säng. Ett stort fönsterparti med fransk balkong ger ett härligt ljusflöde till rummet.

Köket är yteffektivt och funktionellt planerat. Köksinredning i grått kombineras med ljus bänkskiva i laminat och vitt kakel med kakeldekor. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis med ugn, fläkt, kyl med frys samt en nyinstallerad diskmaskin. Ett fönster gör köket ljust och trivsamt.

Helkaklat badrum som är renoverat 2010. Golvet kläs av grå klinker och väggarna har vitt kakel som bryts av med en fondvägg i grått. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med avskärmande glasvägg samt både handdusch och taksil.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta