Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 1

Frida Hjertbergs Gata 1
2:a Johanneberg

Generös tvåa med stor balkong i soligt läge & vidsträckt utsikt

Med högt och fritt läge på våning sex ligger denna generösa och insynsskyddade tvåa som har ett härligt ljusinsläpp och vidsträckt utsikt att njuta av. Stor inglasad balkong med fint formspråk och soligt läge. Modernt boende med genomtänkt planlösning, stilrena materialval och alla tänkbara bekvämligheter. Fullutrustat Marbodalkök med vinkyl, bra förvaringsmöjligheter samt stort badrum med golvvärme och separat tvättavdelning vilket är ett plus. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar.

Härliga sociala ytor som kan möbleras med både soffgrupp och matplats för större middagssällskap. De stora fönsterpartierna och öppningen mot balkongen ger rikligt med ljusinsläpp. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset.

Välplanerat arbetskök som ligger i halvöppen planlösning med vardagsrummet. Köksinredning från Marbodal kombineras med bänkskiva i laminat och stänkskydd i kakel. Kvalitativa vitvaror som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, inbyggd vinkyl med två kylzoner samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens och installerades 2018 förutom vinkylen.

Avskilt från de sociala ytorna finner ni ett rymligt sovrum som har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöjligheter i tre garderober. Sovrummet har fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti.

Stort och välplanerat badrum med separat tvättavdelning. Grått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt duschhörna med vikväggar. Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande arbetsyta och förvaringsskåp.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta