Välkommen till

Brunkebergsgatan 3C

1:a alt. 2:a Lunden

Mycket rymlig & stilfull bostad med generös takhöjd

I hjärtat av Lunden, på en lugn återvändsgata, återfinns denna ljuvliga genomgångsetta. Här får ni en bostad som bjuder på några klassiska landshövdingsattribut, som en generös takhöjd på 2,7 meter, djupa fönsternischer i sten, takrosetter och originaldörrar med speglar. Rikligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck och mycket goda förvaringsmöjligheter både i garderober samt inredd klädkammare! De ljusa ytskikten bidrar till en känsla av rymd och bostadens planlösning möjliggör, för den som önskar, att disponeras som en tvåa. Ett stilrent kök från Kvik med vit köksinredning, väl tilltagen hall med arbetshörna samt ett nyrenoverat och mycket smakfullt badrum från 2021. I allrummet finns gott om plats att inreda med både soffgrupp och säng. Helt enkelt en toppenlägenhet, som bör upplevas! Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

Innanför ytterdörren i entrén finns plats för fri avhängning vid hatthyllan. Vidare in i hallen finner ni mycket goda förvaringsmöjligheter i tre garderober och en inredd klädkammare som renoverades 2021. För dig som studerar eller arbetar hemifrån har hallen även plats för en arbetshörna/kontorsdel. Genomgående i hela bostaden ligger ekparkett, som slipades och vitlaserades hösten 2021. Samtliga väggar förutom i köket är målade i färgen Froströk från Jotun, en varmt gråbeige kulör.

Det moderna köket har köksinredning i vitt från Kvik med handtagslösa luckor, bänkskiva i mörkgrå laminat och stänkskydd i vitt kakel med mörk fog. Blandaren i mässing är en fin detalj. Under de yteffektiva överskåpen som sträcker sig ända upp till taket finns infällda spotlights som ger alla förutsättningar för optimalt ljus. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är signerade Siemens och installerades 2014 i samband med att köket renoverades. Väggarna i köket är målat i Jotuns färg Tidlös, en ljusgrå nyans som skiftar mot grönt, vilket ger fin kontrast till den vita inredningen och det vitlaserade golvet.

Det generösa allrummet är väl tilltaget och skapar utrymme för både soffgrupp och säng. Alternativt för den som önskar disponera bostadens som en tvåa, här finns möjlighet att flytta köket till allrummet för att få en social planlösning med kök och vardagsrum i ett, se alternativ planlösning för inspiration. Ett generöst fönsterparti ger ett vackert ljusflöde in i rummet.

Det smakfulla badrummet renoverades 2021 och är helkaklat i vitt som blir kontrasterande till golvet med klinker i grå kalksten. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod i vitt, spegelskåp med belysning samt duschhörna med takdusch. Inte nog med att badrummet har stilrena materialval så är det även trivsamt försett med behaglig golvvärme.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta