Välkommen till

Klostergången 5

Klostergången 5
3:a Masthugget

Ljus och välplanerad lägenhet med balkong

Fantastisk trea med alla rätta förutsättningar för att trivas i bostaden. Generöst renoverad som är utförd utav fackmän. Ljus, rymlig och med god planlösning. Trivsamt kök med sittplats för större sällskap, genomgående fräscha ytskikt och fina golv. Härlig stor balkong som nås från båda sovrummen. Här bor man två våningar upp med gott ljusflöde tack vare genomgångsläge. Generöst tilltaget vardagsrummet där man kan skapa ett extra rum utan att förlora den sociala och rymliga känslan. Bo i Sveriges största förening Brf Masthugget som är exceptionellt välskött med mycket god ekonomi. Möjlighet till garageplats mot mindre avgift. Barnvänligt område med förskola och skola inom gångavstånd. Även med närhet till det rikliga utbud som city och Linnéstaden har att erbjuda och promenadavstånd till natursköna Slottsskogen.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till Klostergången 5
Denna bostad gjorde en genomgående renovering med tidsramen nov 2015- feb 2016 med väl utvalda materialval.

Ljus och rymlig hall med ljusa väggar och massivt vitlaserat furugolv som är genomgående i hela bostaden. Plats finns för både avhängning och hallmöbel. Ytterligare förvaring tack vare klädkammaren.

Fräscht badrum som renoverades 2015/2016 utav fackmän, våtrumsintyg finnes.
Ljust helkaklat badrum i mjuk ton som harmoniserar med väggarna. Utrustat med dusch, golvvärme, tvättmaskin (2023), wc, handdukstork, handfatskommod samt ett förvaringsskåp.

Köket renoverat 2015/2016 med fabrikat från Ikea.
Utrustat med ekluckor med rostfria beslag samt vitt kakel, kolfilterfälkt, inbyggd ugn/micro, induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin och städskåp.

Vardagsrum med generöst ljusflöde som skapar en känsla av rymd. Plats finns för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Harmonisk färg ger ett lugn till hela vardagsrummet.

Sovrum 1 rymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Större tapet i mörkgrått samt mönstrat med vita grenar och vitlaserat furu på golv.
Utgång till inglasad balkong i söderläge. Utrymme finns för balkongmöblemang.

Sovrum 2 kan nyttjas idag som barn/gästrum och är målat i en sober grön färg. Härifrån når du även den lummiga balkongen!

Till den inre hallen finner man gott om förvaring och garderober.

En välplanerad och ljus bostad med alla förutsättningar för att trivas!

Välkommen på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta