Välkommen till

Påskbergsgatan 10

Påskbergsgatan 10
2:a Örgryte / Jakobsdal

1930-tals charm i mysiga Jakobsdal

I en anrik stenfastighet anno 1930 i Jakobsdal/Örgryte finner ni denna väldisponerade tvåa. Här erbjuds ni en ljus lägenhet med attribut som fiskbensparkett, takrosett och fönster i två väderstreck. Som pricken över i:et har lägenheten även en balkong samt en fransk balkong, varav på den ena kan en solig morgonkaffe avnjutas på och den andra har trevlig kvällssol med vidsträckt utsikt. Välkomna hem till en bostad att trivas i!

Örgryte ligger lummigt och avskilt men ändå centralt. Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Närhet till Göteborgs evenemangsstråk som startar vid Liseberg och Universeum och sträcker sig fram till Ullevi. I de egna kvarteren finns mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång och i de vidsträckta skogarna finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och på Valhallabadet.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i hallen med plats för fri avhängning. Innanför hallen finner ni en inre hall med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob. Golvet kläs av vacker ekparkett och väggarna har en ljus tapet.

Vidare in i lägenheten möts ni av det rymliga vardagsrummet med trevligt ljusinsläpp från balkongen. Balkongen kan inredas med ett cafébord och stolar. Vardagsrummet rymmer både en soffgrupp, matsalsbord samt övrigt möblemang. Även här kläs golvet av den vackra fiskbensparketten och väggarna är vitmålade.

Modernt kök från Ikea i vitt kombinerat med en mörk bänkskiva samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl med frys. På golvet ligger svarta linoleumplattor och väggarna är vitmålade.

Bostaden erbjuder ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob. Rummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande inredning. Ett fönster med djupa nischer bidrar med trevligt ljusinsläpp. På golvet ligger enstavsparkett och väggarna är vitmålade.

Rymligt badrum med wc, handfat, dusch samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Jakobsdal

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta