Välkommen till

Fastlagsgatan 41

Fastlagsgatan 41
2:a Kortedala

Insynsskyddat läge med vidsträckt utsikt över grönska & stor härlig balkong

Underbart ljus tvåa med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt över grönska som ger en härlig atmosfär. Bostaden är välplanerad och bjuder på ljusa rymliga rum med stora fönsterpartier och från vardagsrummet nås en balkong som i dagsläget renoveras för att bli större. Trivsamt vardagsrum och kök, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. HSB Brf Krönet är en populär och stabil förening stark ekonomi och välskötta fastigheter.

I vackra Kortedala är naturen aldrig långt bort och med närhet till Citytorget och Kortedala torg finns all behövlig service på bekvämt avstånd tillsammans med bra kommunikationer med spårvagn.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med behagligt grågöna tapetserade väggar. I hallen finns plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i garderober.

Ljust vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti i insynsskyddat läge med vidsträckt utsikt över de grönskande omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord för stora middagssällskap. Fiskbensparkett och ljusa tapetserade väggar.

Välplanerat kök med köksinredning i vitt, diskbänk i rostfritt, bänkytor i trälaminat och stänkskydd ljust kakel. Köket är utrustat med hällspis med ugn, fläkt samt kyl med frys. Klinkergolv och sandfärgade väggar. Här ryms en matplats för fyra personer. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp och fri utsikt över de grönskande omgivningarna.

Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och fri utsikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå samt goda förvaringsmöjligheter i tre platsbyggda garderober.

Helkaklat badrum i ljusa sandfärgade toner. Inredningen består av vägghängd wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med skjutdörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta