Välkommen till

Nilssonsberg 24

Nilssonsberg 24
2:a Linnéstaden

Smakfull 2:a i populär bostadsrättsförening

I attraktiva kvarter med Linnéstadens charmiga myller strax utanför porten ligger denna mycket välplanerade 2:a. Genomgående ljusa fina ytskikt och smakfullt kök samt badrum. Stora fönsterpartier ger ett mycket fint ljusinsläpp och det härliga vardagsrummet har gott om plats för trevliga middagar med vänner och familj. Här bor du med Linnéstadens restaurang- och kaféliv endast några minuter bort. Slottsskogens och Änggårdsbergens grönska nås efter en kort promenad. Stabil och mycket populär brf med möjlighet till garageplats!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med skjutdörrar i spegelglas. I hallen finns en naturlig plats för en mindre arbetshörna om man önskar. Golvet kläs av grå klinker oh väggarna är målade i vitt.

Vardagsrummet präglas av ett stort fönsterparti som sträcker sig längs ena kortsidan och ger ett fint ljusinsläpp. Här kan man inreda med soffa och matsalsbord. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i vitt.

Köket har köksinredning i vitt som kombineras med bänkytor i svartmelerad laminat och vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt kyl med frys.

Innanför köket ligger sovrummet som även det får ett fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng.

Helkaklat badrum som är renoverat med klassiska materialval som grå klinker och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med raka vikväggar i klarglas samt både handdusch och taksil.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta