Välkommen till

Wingårdsgatan 9B

Wingårdsgatan 9B
1:a Örgryte

Kvadratsmart vindslägenhet med naturnära läge

Högst upp i huset ligger denna mysiga vindslägenhet där kvadratmetrarna har utnyttjats på bästa sätt. Lägenheten präglas av vindsattribut som synliga murstockar, takbjälkar och snedtak. Öppen planlösning samt sovalkov med plats för dubbelsäng och härligt takfönster med utsikt mot himlen. Trevlig brf med stor gemensam altan och planteringsmöjligheter!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Härlig öppen planlösning som präglas av vindsattribut som synliga murstockar, takbjälkar och snedtak. Köket som är renoverat 2016 har köksinredning i vitt och bänkytor i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn samt kyl med frys i halvhöjd. I takkupan som bidrar med ljusinsläpp ryms en matplats för fyra personer.

Vardagsrumsdelen kan inredas med soffhörna medan sovalkoven har plats för en dubbelsäng. Sovalkoven har förvaringsmöjligheter i en anslutande klädkammare samt ett takfönster som bidrar med härligt ljusinsläpp och utsikt mot himlen.

Badrummet har beige våtrumsmatta och vitmålade väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt duschhörna med vikdörrar i frostat glas. Här finns även utrymme för en förvaringsmöbel.

Här bor ni centralt men ändå lugnt och tryggt med närhet till natur- och grönområden. Wingårdsgatan ligger med kort gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat och Skatås med motionsanläggning och elljusspår. I närområdet finns mataffär, servicebutik, pizzeria, catering/delikatessbutik, restaurang och blomsterbutik. Goda kommunikationer med spårvagn från närliggande hållplats och det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta