Välkommen till

Spaldingsgatan 1

Spaldingsgatan 1
2:a Johanneberg

Unik tvåa med fina materialval & solig västerbalkong

Välkomna till denna unika tvåa med högt läge på våning 6/6 som är i absolut toppskick där inget har lämnats åt slumpen. Bostaden genomsyras av ett härligt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier i två väderstreck. Klassisk trestavig ekparkett tillsammans med fiskbensparkett och ljusa väggar i kombination med svarta detaljer skapar en enhetlig bas till inredningen. Under sommarmånaderna blir balkongen i västerläge ett tredje rum där ni njuter av många soltimmar och underbar utsikt. Här bor ni i Johannebergs lugn med närhet till allt vad innerstaden har att erbjuda.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en öppen entré med inblick mot köket. Till vänster är det en vackert välvd vägg som erbjuder fri avhängning och vidare in i den inre hallen finns förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober med effektfulla svarta garderobsdörrar. Golven kläs av klassisk ekparkett och väggarna är målade i ljusgrått.

Härliga sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning som har ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier i väster. Härifrån nås även en underbar balkong med högt och fritt solläge och vidsträckt utsikt.

Det moderna köket har mörk inredning med endast underskåp tillsammans med en köksö vilket ger ett luftigt intryck. Den maskinella utrustningen består av häll med integrerad fläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Köket mynnar ut i en matplats som har utrymme för många middagsgäster.

Vardagsrumsdelen präglas av vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Här kan man möblera med soffa och övrig inredning. I ovankant på väggen mot sovrummet sitter flera liggande fönster med svart ram vilket blir en fin detalj.

Via en glasdörr med svart ram nås det rofyllda sovrummet som har mörkgrå väggar och stora fönsterpartier i insynsskyddat läge med utsikt över omgivningarna. Sovrummet har gott om utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en snygg förvaringslösning med svarta handtagslösa väggskåp.

Snyggt renoverat badrum som har ljusa materialval i kombination med svarta detaljer som kontrast. Ljusgrå klinker kombineras med ljusgråa väggar som är delvis kaklade i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod i svart, rund spegel med svart ram, dusch med vikbara glasdörrar och svarta detaljer samt tvättmaskin. Här blir de svarta detaljerna stilfulla och går i linje med färgval i resten av bostaden.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta