Välkommen till

Grafiska vägen 4C

Grafiska vägen 4C
1:a Södra Centrum

Nyproducerad hörnetta med social planlösning & balkong

Välkomna till en nyproducerade etta med öppna sociala ytor, välutrustat kök, modernt badrum med kombimaskin och rymlig balkong i nordvästläge. Stort allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Lägenheten har det unika inredningspaketet First Edition där köket har snygga gröna köksluckor och golven kläs genomgående av vacker vitpigmenterad askparkett. Här finns även smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång. I huset finns en stor takterrass med matlagningsmöjligheter där man kan njuta av större middagar i sol och fantastisk utsikt. Lägenheten är en av få ettor i huset som har eget externt förråd och som därmed inte utgör en del av boarean.

Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt naturområden. Direkt närhet till spårvagn som tar dig till Korsvägen på 4 minuter, avenyn på 8 minuter eller centralstationen på 12 minuter.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en entré med plats för fri avhängning och längre in i hallen finns förvaringsmöjligheter i både, garderob, städskåp och linneskåp. Bostaden har genomgående vitpigmenterad mattlackad askparkett Skagen 3-stav och väggarna är målade i en bruten vit nyans NCS S 1002-Y.

Social planlösning med allrum och kök i öppet samband som kan inredas med soffa, matplats och säng. Rymligt allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en balkong i nordvästläge.

Köksinredning från Marbodals serie Arkitekt Plus Tall med gröna släta luckor, svarta handtag, terazzomönstrad laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt blankt kakel samt blandare från Mora. Vitvaror som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i svart/rostfritt, diskmaskin i rostfritt samt kyl med frys i rostfritt.

Badrummet har klinkergolv i vit kustgranit med klinkerfog i färgen mellangrå och väggarna kläs i brungrått matt kakel i rak liggande sättning. Inredningen består av wc, handfatskommod med inbyggt ljudsystem, spegelskåp, vikbara duschväggar i klarglas och blandare från Mora. Kombimaskin med ovanliggande laminatbänkskiva och väggskåp i vitt. Det är förberett för att installera elhanddukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta