Välkommen till

Cosselsgatan 3A

Cosselsgatan 3A
1:a Johanneberg

Nyproducerad & perfekt planerad etta med uteplats

Välkomna till Cosselsgatan! Här finner ni denna nyproducerade etta som är genomtänkt utformad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, naturligt avskild sovalkov och stor uteplats med nyttjanderätt. Bostaden har väl valda materialval i skandinaviska ljusa toner som ger en fin balans och tidlös känsla. Här bor man i en välskött brf med solceller på taken, kollektivt bredband, god ekonomi & låg belåning.

Varmt välkomna till ett boende i en attraktiv stadsdel för er som vill bo i lugna kvarter med grönskan runtomkring men som samtidigt önskar bekväma avstånd till hela stadens utbud av restauranger, nöjen, kultur och shopping. Närhet till Chalmers, Sahlgrenska och Korsvägen, lagom promenadavstånd till Safjällets naturreservat för rekreation och motion och bra kommunikationer med buss 18, 19 och 52 som tar er enkelt till såväl Linnestaden som till Avenyn..

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en entré med goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob. I entrén ligger klinker i en varmgrå ton men i övrigt kläs golven av genomgående av ekparkett och väggarna är målade i en ljus beige ton.

Tidlöst kök med släta luckor i ljus beige ton som ger ett mjukt intryck tillsammans med bänkskiva i mörkbeige komposit och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Ljus och luftig planlösning med kök, vardagsrum och sovalkov i öppet samband. Fint ljusinsläpp från flera stora fönster med fönsterbrädor i ljusgrå natursten och härifrån nås även en stor uteplats.

Stilrent badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i klassiskt vitt. Inredningen består av wc, handfat, duschhörna med raka vikväggar i klarglas samt både handdsuch och taksil. I badrummet finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux som är snyggt infälld i en nisch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta