Välkommen till

Spaldingsgatan 1

Spaldingsgatan 1
3:a Johanneberg

Ljus gaveltrea med härlig balkong i västerläge

Välkomna till denna härliga gaveltrea med minimal insyn och fint ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck. Väldisponerad lägenhet med stora sociala ytor, generöst kök med gott om förvaring och plats för matplats, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Lägenheten bjuder även på en mysig balkong i trevligt västerläge där man kan njuta av många timmar i solen. Här bor ni i Johannebergs lugn med närhet till allt vad innerstaden har att erbjuda.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av hallen som har plats för fri avhängning. Hallen har parkettgolv och ljusgrå målade väggar som bryts av med en mönstrad tapet.

Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp, matbord samt övrig inredning. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i ljusgrått.

Generöst kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för stora middagssällskap. Köksinredningen i ljusgrått från Ikea kombineras med bänkskiva i vit komposit och stänkskydd i ljus marmor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Ikea), kolfilterfläkt (Franke), inbyggnadsugn (Ikea), inbyggnadsmikro (Ikea), integrerad diskmaskin (Ikea) samt dubbla kyl med frys (LG). Grålaserat trägolv med transparent hårdlack och vitmålade väggar.

Lägenheten har två sovrum som ligger på varsin sida om vardagsrummet. Sovrummet till vänster avgränsas med en skjutdörr och här finns plast för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i tre garderober. Fiskbensparkett och vitmålade väggar. Från detta sovrum når man bostadens härliga balkong med högt läge och fri utsikt.

Sovrummet som ligger till höger om vardagsrummet här ett eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här kan man inreda med dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Golvet kläs av fiskbensparkett och väggarna är vitmålade.

Helkaklat badrum med marmorgolv och vitt kakel i halvförband. Badrummet renoverades 2017 och är fackmannamässigt utfört samt certifikat finns. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, väggskåp, duschhörna med vikbara glasväggar, taksil och handdusch samt infälld förvaring. I badrummet finns även härlig golvvärme och det är förberett för att installera tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta